Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tezko najdem prave hlace

Tezko najdem prave hlace

Imam problem z đins hlacami. Tezko najdem prave. Po nogah in stegnih se mi lepo prilegajo problem nastane od stegen do pasu ker mi hlace ostajajo kot da imam vreco na sebi. In potem mi med hojo zlezejo dol. Ce dam pas je malenkost boljse ampak potem imam pa z pasom tezave v sedecem polozaju, ker me tisci v trebuh. Nimam ploskega trebuha kot ena izpiljena misica. Ne vem kaj naj naredim sem ze cisto obupana, ker potem grdo zgleda in vsak vidi da mi hlace lezejo dol. 165cm, 70kg, mocnejse noge.

Odgovor na objavo uporabnika
Afna924, 17.01.2022 ob 09:06

Imam problem z đins hlacami. Tezko najdem prave. Po nogah in stegnih se mi lepo prilegajo problem nastane od stegen do pasu ker mi hlace ostajajo kot da imam vreco na sebi. In potem mi med hojo zlezejo dol. Ce dam pas je malenkost boljse ampak potem imam pa z pasom tezave v sedecem polozaju, ker me tisci v trebuh. Nimam ploskega trebuha kot ena izpiljena misica. Ne vem kaj naj naredim sem ze cisto obupana, ker potem grdo zgleda in vsak vidi da mi hlace lezejo dol. 165cm, 70kg, mocnejse noge.

Potrebuješ drugačen model. Pojdi lepo v kakšno trgovino, kjer znajo svetovati in naj ti prodajalka pokaže različne modele in razlike med njimi. Ene ti bodo že prav!

Jah, ocitno ti te ozke kavbojke ne pasejo ne po stevilki, ne po postavi, probaj razlicne kroje in stevilke, danes je pa tega res toliko, da vsak lahko najde jeans zase.

Sama sem visoka, dolgonoga, imma 15cm vec od tebe in par kil manj, pa teh skinny kavbojk ali hlac nimam niti enih, mi niso vsec ze v osnovi, oziram se za drugimi kroji.

koga briga kaj ti nosiš*!

ampak 165 in 70 kg?  20kg imaš preveč. ni problem v hlačah ampak v višku kg! shujšaj 10 do 20 kg, in vsake hlače ti bodo lepo pristajale

Ti dam naslov Elizabete Babič, ki jih kroji in izdeluje meni (imam 2 m). Cena sprejemljiva.

Greš na Brezje, pa mimo cerkve naprej in na koncu desno. Boš prijetno presenečena.

Priporočam tudi vsem dolginom. Izdeluje pa tudi motoristične obleke.

https://www.kavbojke.si/

Vesel oče

NC, 17.01.2022 ob 09:40

ampak 165 in 70 kg?  20kg imaš preveč. ni problem v hlačah ampak v višku kg! shujšaj 10 do 20 kg, in vsake hlače ti bodo lepo pristajale

nesramno.

Ce shujsam na 60kg bo zdravnic spet norela. Ponavadi imam 65kg ampak v noge pa ne shujsam.

Probaj Salsa kavbojke z visokim pasom  te ti 100 posto ne bodo lezle dol.

Za tvojo postavo, bi bil najbolj primeren bot-cut kroj, z visokim pasom, zraven pa čevlji z višjo peto. Če ti bodo lezle dol, si kupi pa mehek pas, da te ne bo tiščalo.

Salsa, Gap in Punt Roma. Vse v Emporiumu. Poskusi in zagotovo najdeš primerne.

mah danes niti ni neki res hudih hlač.. mene ful moti, da so z visokim pasom pa ne najdem nič z niskim.. ravno danes sem videla ene črne lepe na uč, grem probat, pa pas čez popek.. jaooo kok je men to grdo in neudobno! Jaz mam hlače rada tako da so krepko pod popkom, da me čez pas nič ne veže, trebuh mam pa itak raven.

.. nizkim

Uh. Glih so se mi zaluštale ene kavbojke, pa sem šla mal povohljat te dni. Mah. Zdej se kao vrača ful visok pas ke do podpajske, pa ful široke hlačnice.

Itak, da nisem nič dobila. Jest bi čist navadne slim normalen pas, lep moder jeans, pa ko da iščem ptičje mleko.

Za zgornje težave pa : pas se da tudi “notri vzet”  smo rekli včasih, daš šivilji narest všitke (jaz to sama naredim, če je treba), nobena kunšt.

Replika54g1, 18.01.2022 ob 18:02

Uh. Glih so se mi zaluštale ene kavbojke, pa sem šla mal povohljat te dni. Mah. Zdej se kao vrača ful visok pas ke do podpajske, pa ful široke hlačnice.

Itak, da nisem nič dobila. Jest bi čist navadne slim normalen pas, lep moder jeans, pa ko da iščem ptičje mleko.

Za zgornje težave pa : pas se da tudi “notri vzet”  smo rekli včasih, daš šivilji narest všitke (jaz to sama naredim, če je treba), nobena kunšt.

Meni pa te slim kavbojke sploh niso navadne, upam, da se zdaj koncno koncuje njihova era.

Vsec so mi ravne, bootcut in zdaj tudi te iz tankega jeansa, ki imajo malo visji pas in siroke hlacnice ala marlena kroj.

Ozke, skinny hlace so ze fajn, samo ne iz jeansa.

ravno obratna sem, 18.01.2022 ob 18:10

Meni pa te slim kavbojke sploh niso navadne, upam, da se zdaj koncno koncuje njihova era.

Vsec so mi ravne, bootcut in zdaj tudi te iz tankega jeansa, ki imajo malo visji pas in siroke hlacnice ala marlena kroj.

Ozke, skinny hlace so ze fajn, samo ne iz jeansa.

Slim pa skinny ni isto.

Skinny tud jest ne maram, so ko pajkice.  Pa ravne so mi tudi ok, ampak ne preširoke, da ne mahedrajo okoli nog.

ja, sem včasih tudi sama kakšne priredila in skrajšala pas, s popolnim šivom.. ampak se mi ne da to več.. šivilja pa mi je že zajebala pa se mi tud s tem ne da več ubadat.. jst bi samo rada plačala že popolne hlače zame! hahaha.. pa je ta moda že kar nekaj let pri hlačah obupna, enostavno obupna!! V tiste skini hlače, katerih so polne vse trgovine se tlači vsaka pa četudi jim ne pašejo.. meni osebno pa so še neudobne..

citiram repliko

https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/women-clothing-jeans

raznorazni kroji

wide leg jeans:

https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/wide-leg-jeans-2164263/1?categoryId=16459

Vesel oče, 17.01.2022 ob 13:17

Ti dam naslov Elizabete Babič, ki jih kroji in izdeluje meni (imam 2 m). Cena sprejemljiva.

Greš na Brezje, pa mimo cerkve naprej in na koncu desno. Boš prijetno presenečena.

Priporočam tudi vsem dolginom. Izdeluje pa tudi motoristične obleke.

https://www.kavbojke.si/

Vesel oče

Musher kavbojke 🙂

Tudi meni jih že par let dela po naročilu. Greš k njej, te izmeri in naredi kavbojke kot se šika. Nato pa samo pokličeš k njej in naročiš nove pa ti jih pošlje po pošti. Jest sem zelo zadovoljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close