Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Teženje”

“Teženje”

Čist možno. Jaz se še vedno držim tistega, ko mi je mama rekla, da ne smem govorit s tujci. Verejtno imam še vedno to nekje v podzavesti. Bomo že porihtali. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čist možno. Jaz se še vedno držim tistega, ko mi je mama rekla, da ne smem govorit s tujci. Verejtno imam še vedno to nekje v podzavesti. Bomo že porihtali. ;)[/quote]

Tujci, Marko?

A smo ti mi, ki toliko (vedno pod istim nickom) pišemo po forumu, res taki tujci? (Se ti opiram na tisto, da vedno pišemo o sebi, iz sebe…)

Čist možno. Jaz se še vedno držim tistega, ko mi je mama rekla, da ne smem govorit s tujci. Verejtno imam še vedno to nekje v podzavesti. Bomo že porihtali. ;)[/quote]

Tujci, Marko?

A smo ti mi, ki toliko (vedno pod istim nickom) pišemo po forumu, res taki tujci? (Se ti opiram na tisto, da vedno pišemo o sebi, iz sebe…)[/quote]

S tem postom je Marko naredil fatalno napako. :))

Tujci, Marko?

A smo ti mi, ki toliko (vedno pod istim nickom) pišemo po forumu, res taki tujci? (Se ti opiram na tisto, da vedno pišemo o sebi, iz sebe…)[/quote]S tem postom je Marko naredil fatalno napako. :))[/quote]Ah ne, to je nekaj kar mu je mama rekla sedaj pa skozi življenje spoznava, da ni vse čisto tako kot mu je ona govorila…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah ne, to je nekaj kar mu je mama rekla sedaj pa skozi življenje spoznava, da ni vse čisto tako kot mu je ona govorila…. ;)[/quote]
Tako, tako. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL[/quote]

Marko, saj vem, da nas samo ti in Matjažko lahko rešita travm iz otroštva, ampak kaj, ko se izogibata skupnim srečanjem. Imata mogoče kakšno fobijo pred MON-ovskimi srečanji? :))[/quote]
Mogoče se bojita, da bi jima kdo preveč težil. 🙂

Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL[/quote]

Marko, saj vem, da nas samo ti in Matjažko lahko rešita travm iz otroštva, ampak kaj, ko se izogibata skupnim srečanjem. Imata mogoče kakšno fobijo pred MON-ovskimi srečanji? :))[/quote]

Če pa ni najstnic na srečanju. Midva rabiva mlade, žive, igrive, poskočne, energične, zvedave – takšne, kot sva sama, a ne.? :))) Edino, če hčerke pripeljete na srečanja? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Veš, Matjazko, če boš pa ti prišel na srečanje, se bo pa tudi kakšna (luštna) najstnica našla. Pa jaz obljubim…

Če ne po letih, pa po duši…

Bom mamo prosila, da me pripelje na srečanje…. sam ne vem, če jo bo ata pustu :))))

Bom mamo prosila, da me pripelje na srečanje…. sam ne vem, če jo bo ata pustu :))))[/quote]
A misliš, da bi bila mama dovolj mlada za Matjažka ? 🙂

Bom mamo prosila, da me pripelje na srečanje…. sam ne vem, če jo bo ata pustu :))))[/quote]
A misliš, da bi bila mama dovolj mlada za Matjažka ? :)[/quote]

Hehehe…. ne verjamem, sem pač mislila, ker je zgoraj postavil pogoj, da če pripeljejo hčerke, da bi pač mamo za pomoč prosila.:))))))))

Zakaj toliko prijaznih zbadanj, imate pač vsak svoje mnenje o vzgoji otrok in pika. Nekateri že imate otroke, tako da ste že v tej situaciji, nekateri boste pa še v to situacijo prišli in boste videli kako bo. Drugače pa še pri odraslem človeku včasih ne veš kaj hoče, pa ga lahko vprašaš, kaj še le pri otroku. Učimo se, to je to, otroci so pa itak različni, nekateri rabijo več pozornosti kot drugi in tako dalje.

Pozdravljena!

Marko ima prav, pokaži mu, kje ima mejo njegovo obnašanje. In ja če je šef razumen, boš ostala tam če pa ne pa še šefu stisni enega 😀

Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he[/quote]

Touché 🙂

Sicer pa

Tako je. Duda je včasih samo duda!!! In Marko je gotov nima. Vsaj take kot jo imam jaz v mislih [sub](hint: prodajajo jo v Babycentru)[/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close