Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Teženje”

“Teženje”

to pa je izbira :))))
[/quote]

Na prvo, sem že zgoraj odgovorila…. vidiš, saj celo ti dvomiš, da bi bilo kaj takega sploh možno, da ne bi jaz razumljivo razložila:))))

Glede izbire … samo dve možnosti sta… :))))

No, če je treba vzroke za teženje iskati v otroštvu dotičnih, potem je morda rešitev precej enostavna v primeru, ko kot odrasel nadaljuje s tem početjem: v usta mu porinite dudo. Lahko pa tudi kak nadomestek (še dobro, da je zateženih tudi precej žensk press)

Sem dobila ob tem asociacijo na temo psihoterapevta (ki je bila pred časom tako aktualna – brana).

Torej, če psihoterapevt ni imel svojih lastnih izkušenj iz področij … , potem nima kaj “za učit” druge na osnovi neke teorije…

In imamo za dude druge nadomestke a ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem dobila ob tem asociacijo na temo psihoterapevta (ki je bila pred časom tako aktualna – brana).

Torej, če psihoterapevt ni imel svojih lastnih izkušenj iz področij … , potem nima kaj “za učit” druge na osnovi neke teorije…[/quote]

S tem se strinjam. Itak pa, če terapevt ni živel nekje popolnoma v osami, je pridobil izkušnje in kolikor vem, moraš za geštalt terapevta nujno it tudi sam čez terapijo 😉

Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?

Pod katerim nickom si pa pisala na strani 1.? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, na 2. strani ob 07.11.12 09:13 Vidiš, ko težiš, On_, namesto da bi kuhal kosilo za družino, tc tc Je zdaj resnica kaj drugačna, ker sem se zmotila v straneh? 😉

Neeeee, sedaj je resnica postala resnična, prej sem si pa domišljal, da si pisala pod kakim drugim imenom nap pod Marko, Matjazko, Robi…, mogoče bi lahko imela tudi kakšno žensko ime, Japkica, Goldfish, Z_samička…. ali celo pod kakšnim multipla nickom…tako za namen zavarivanja suprotnika…. 😉 :))))

Joj kolk si težka :)))
(to je kompliment, ker če bi ti napisal, da si lahka ne bi bilo najbolj higiensko…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj kuham pa mi hodi nekaj soli viška in sem jo šel sem potrosit, da bo tema bolj okusna, začinjena….
Prosim, da jo še malo premešate, da se ne prismodi…. :)))

haha Tole mi je pa polepšalo dan 😀

Torej, če psihoterapevt ni imel svojih lastnih izkušenj iz področij … , potem nima kaj “za učit” druge na osnovi neke teorije…[/quote]

S tem se strinjam. Itak pa, če terapevt ni živel nekje popolnoma v osami, je pridobil izkušnje in kolikor vem, moraš za geštalt terapevta nujno it tudi sam čez terapijo 😉

Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?[/quote]
Saj otroci smo tudi vsi bili in še vedno ga nosimo v sebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?[/quote]
Saj otroci smo tudi vsi bili in še vedno ga nosimo v sebi. :)[/quote]

Bit otrok in podvreči se terapiji ni eno in isto.

Tudi biti Spider ali pa biti On ni eno in isto. 🙂

Naj se oglasim… ko se me ravno spet omenja pri multipliciranju: mene je dovolj za eno celo japkico. ;)))

ps; On_ ne težit no! :))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudi biti Spider ali pa biti On ni eno in isto. :)[/quote]

Dudo! Hočem dudo! Za Markota.

:)))))))))))

:)))))))))))[/quote]
Saj vem, da je potem ne bi dala meni, ampak bi jo obdržala zase. Marko že ima svojo. :))

:)))))))))))[/quote]Če bi ga nežno k sebi stisnila bi pa mogoče našel kaj s čimer bi se potolažil, zaigral…..

Če bi ga nežno k sebi stisnila bi pa mogoče našel kaj s čimer bi se potolažil, zaigral…..[/quote]
Tako je, ampak mislim, da tudi ona že ima nekoga, ki ga stiska k sebi. A ni bilo tako pred časom? 🙂

Tako je, ampak mislim, da tudi ona že ima nekoga, ki ga stiska k sebi. A ni bilo tako pred časom? :)[/quote]Dej Marko ne teži. 🙂
Krivoklunčica je svobodomiselna ženska, in mislim, da ji ne bi bila težava nekoga potolažit z dudico, če bi bila to nuja/želja/rešitev. Samo ne bodi tako lesen, za zmenit se je…… 😉 :)))))

Ah, jaz sem preveč skromen oziroma lesen. Meni je dovolj duda, ki jo imam v tem trenutku in je niti ne bi zamenjal za kako drugo, pa če je tam še tako velika nuja. :))

Ej, zdaj pa že fejst težite – smetite v tej temi. :))

Saj, praktičen primer je včasih najboljša ponazoritev. 🙂

Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he

Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he[/quote]
Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL

Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he[/quote]
Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL[/quote]

Marko, saj vem, da nas samo ti in Matjažko lahko rešita travm iz otroštva, ampak kaj, ko se izogibata skupnim srečanjem. Imata mogoče kakšno fobijo pred MON-ovskimi srečanji? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close