Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek teženje

teženje

Ali še komu od vas tete, strici, bratranci, sestrične,…ves čas težijo kdaj se mislite poročiti pa kdaj boste kej otroke imeli? saj nekaj časa že preneseš, ampak mi je že vsega preveč. pač če hočejo nekateri imeti 10 otrok naj jih imajo, zakaj mene ne pustijo pri miru?pa vsakemu rečeš, da dokler še študiraš nebo nič, potem bomo pa kaj naredili, pa ti začnejo pametovati, da moraš otroke delat zdej, dokler še ni prepozno. pa saj jih nimam 40 haloo. imam jih manj kot 25 tako da imam še ogromno časa za to, ampak nekaterim pač ni jasno. pa kdaj bo poroka, da je po več kot 5 letih veze že nujna drugače je men nama nekaj narobe??haloo. kaj jim ni jasno. po njegovi strani so vsi imeli otroke že pri 20ih, se poročili noseči, sedaj pa jokajo, da jim je žal, a meni težijo naj naredim isto. eno znanko sem enkrat vprašala zakaj mi toliko teži z otroci pa je njen odgovor bil, da zato, ker je ona z njimi zelo nesrečna in ji je žal, da jih je kdaj imela, in da isto želi vsem naokoli.

ima še kdo take probleme ali vsi samo še meni težijo?

Take probleme ima precej samskih žensk.
Z moškimi je večina veliko bolj tolerantna – ali so pa samo bolj tiho, ker jim znamo bolj neprijazno odgovorit.

Sicer pa glej na to, kot na zavidanje. Zavidajo ti tvojo možnost izbire, pogum da si drugačna in malce slabo se počutijo, ko vidijo nekoga, ki si upa delati drugače kot one – in jim je zato mogoče malo žal, da so naredile kot so.

Vmes je pa mogoče tudi kdo, ki ti v resnici želi dobro – vendar ne pomisli, da ti s tem v resnici ne dela nič posebej lepega.

Tudi jaz sem imela precej iste probleme z mojimi sorodniki. Dvomim da bo večimi ljudem tukaj (no v bistvu ne bo nikomur) všeč moj način kako sem se jih znebila, ampak moram že prej povedat da sem ZELO asocialna oseba in sovražim ljudi ki se kakorkoli vtikajo vame in moje zasebno življenje (tudi če me samo 1x na leto vprašajo kako služba, zveza,… mi gre na živce). Prvič ko so začeli s takimi vprašanji je bilo ko sva bila s fantom skupaj malo več kot leto. Poskušala sem biti vljudna in prijazana a mi je po 2eh mesecih vprašanj in vtikanja počil pisker. Nato sem na njihova vprašanja o poroki in otrocih začela odgovarjati sarkastično, z nesramin in odrezavim tonom ali pa sem na vprašanje odgovorila z vprašanjem. Primer: Zakaj še ne razmišljaš o otrocih? Zato ker nočem da bi moji bili take zgube kot so tvoji.
A ti še ne mislš met otok? Lej okomot sm pol mi usak mesec na račun nakaž 1000 evrov da jih bom živela.
Po 2eh tednih sem imela mir….

Zdej pa hitr začnite tolčt po men kako sem lahko tako neolikana in hudobna oseba da bi lahko kaj takega rekla komu 🙂

Če imaš svojega otroka rad, točno čutiš, katera oseba mu paše na dušo, pa če se z njo poroči ali pa ne.Vse ostalo je navadna kraja časa in energije – zunanji znak predrznosti. Pa še natanko tako je, kot je rekel Rok-1.

Kakšni preprosti stari teti pa ni ravno za zamerit, ker je bila tako vzgojena in misli, da bi ti bilo poročeni lepše. Nekatere se zelo rade imenujejo “gospa”, kot poročena.

to teženje gre tudi meni na živce in zadnjič sem bila malo nesramna in sem eno bolj kot ne znanko opomnila, da mogoče pa ne morem imeti otrok in verjetno to vprašanje ne bi bilo najbolj na mestu. Je bil v trenutku tišina.

Otroci, poroka, denar,… to so zadeve za moje pojme čisto intimne, ki se tičejo samo partnerjev in naj se sama zmenita, kdaj in kako bosta karkoli naredila. Jaz res ne vem če sem kdaj kogarkoli vprašala glede otrok ali poroke, ali kolik ima plače… Mene te zadeve o drugih ne zanimajo oz. če mi jih pove kdo sam od sebe, tud prav.

runaway vsaj znašla si se in imaš mir. enkrat sem nekje prebrala, ko je enemu fantu tudi šlo na jetra to teženje tet in stricev in je sicer na malo krut način dosegel da se je to teženje končalo. vedno so mu na porokah težili, da je on na vrsti, on je pa tetam na pogrebu da so one na vrsti, od takrat ima mir. kruto ampak vsaj rešil se jih je. jaz sem nekaj časa, ko so me spraševali kdaj bodo otroci, njih nazaj vprašala kdaj bodo in ker niso bili ravno ljubitelji otrok jim je to šlo pošteno na živce. od njih imam sedaj mir.

drugače pa jaz kot samska teh problemov nikoli nisem imela

včeraj sva srečala njegovo sestrično sredi trgovine in je ženska laufala po celi trgovini za nama, da bi nama predstavila dojenčka, za katerega je redko kdo vedel, da je sploh noseča. in ne da bi rekla, to je pa naša nova punčka, nov družinski član,…ampak to je naša nova pridobitev. mi je bilo prav čudno. pa da je vesela, da je končno rodila otroka, ki se ne dere po cele dneve.

ne razumem pa tudi enega njegovega bratranca, ki ima 4 otroke, med njimi je točno 1 leto razlike, vsi 4 mu gredo na jetra, prvega sta imela sredi faxa, v javnosti govori kako je fajn če imaš otroke mlad, ko greš pa na obisk ti pa za mizo joka, zakaj za vraga jih ima??in potem on nama naj jih še midva ene par narediva pa bova videla kako je to

jaz ljudi ne razumem več

Veliko (mogoče večina?) jih ima otroke, ker čutijo, da jih morajo imeti, ne pa ker bi si jih resnično želeli. Potem pa slišim od njih na obiskih, da naj otrokom dam gor igrico, da bo mir pred njimi.

Potem pa so še skupina zlobnežev, ki so si precej mladi naredili otroke, in so preprosto nevoščljivi, ker pari brez otrok potujejo po svetu, se zabavajo itd. Z otrokom na kakšno resno avanturo pač ne moreš iti; potem ko pa bi lahko šel, pa so tu že leta in si prej utrujen, se težje odpoveš navadam, v zavesti imaš pretirano previdnost …

pri dragemu imajo vsi bratranci in sestrične otroke zato, ker jih morajo in ne zato, ker si jih res želijo. 2 sestrični, 3 bratranci imajo skupaj 14 otrok. njihove družine so vedno bile ogromne, vsak je imel po 5 otrok in jih zato morajo imeti tudi oni, če si jih želijo ali ne, ker si tako pač babice želijo. paziti na njih noče noben, vsi so totalno nevzgojeni. otroke puščajo doma in hodijo sami po svetu. včasih tudi po 2 meseca skupaj so otroci pri eni od babic, ki jih tudi že imajo dovolj. in taki gredo meni govorit kako je lepo imet ogromno otrok za katere jim sploh ni mar?

kar se pa teženja tiče, sva na začetku imela grozne probleme z njegovo teto, ker me je obtožila, da sem se prišla k mojmu samo kurbat, da morva hitro otroke naredit, drugače bova prekleta, no jaz sem itak kao že. ženska je 2 meseca skoraj vsak dan hodila spraševat če sva že kaj naredila in ko se ji ni več dalo dopovedati sva poklicala policijo, da jo je odpeljala in od takrat je mir. mislila je, da bo tudi nama krojila življenje pa se je zelo zmotila.

veš, meni so tudi vedno težili. jaz sem se samo nasmehnila in sem rekla, da precej vadimo, da bomo znali naredit otroka, ko bo čas. do takrat pa pač uživamo v vaji.
ponavadi ni bilo več podvprašanj ali drugih komentarjev.

Uffff… bravo! Čestitam za odločnost!

verjemi, sam teb težijo, sam nikoli nisem imel takih težav, in zakaj težijo tebi? verjetno zato, ker si ko strelovod za težake, saj tud zgledaš precej zatežena, torej? karmična pravičnost, jebi ga,

zato ker vaju je hodla spraševat kdaj bosta imela otroke jo je odpeljala policija? in pod kako obtožbo? ukvarjanje s čarovništvom in mazaštvom? pol lahk zaprejo pol slovenije))

Kako poznano. Kako domače. Sploh težijo ženske, ki imajo moža, ki jih vara tepe. Ampak važno je, da so poročene in vse ostale samske, brez otrok pa res niso prave ženske. Diši po fovšiji a ne?

Jaz včasih na netu spoznavam ljudi in glej ga zlomka: precej poročenih moških me klikne in teži kako da nimam otrok, da nisem poročena, in kaj z mano narobe, da še nimam otrok in tako naprej. Pa jim povem, da sem vseeno na boljšem kot oni, ki so poročeni imajo otroke pa na netu iščejo ljubice. Krasno družinsko življenje, če morajo iskat seks na netu.
Dostikrat me klikajo tudi taki proti 40, ki so samski in hočejo kar naredit otroka (a ni malce čudno neznanki govorit, da želijo imet otroka z njo?) in ko se umaknem začnejo nesramno zmerjat, da sem prestara, pregrda in da zato nimam otrok. Le kdo je tu nor, oni ali jaz?

Sploh ne morem verjet, kaj se vam to dogaja s tem “teženjem”, pa da je še tako hudo, da mora policija ukrepat 🙂 Kaj takšnega še nikoli nisem slišala.

V kakšnem okolju to živite?

zato ker vaju je hodla spraševat kdaj bosta imela otroke jo je odpeljala policija? in pod kako obtožbo? ukvarjanje s čarovništvom in mazaštvom? pol lahk zaprejo pol slovenije))[/quote]

ne zato, ker je nazadnje vdrla v hišo ob 11h zvečer, ker sva že na pol spala in se nama je ni dalo poslušati, vrgla naju je iz postelje in se začela dreti da kaj za vraga se z nama dogaja, da ima tega dovolj, da naj že enkrat narediva tega prekletega mulca, razbijala je po hiši, mene iz hiše ven metala, ni hotela odditi. bolj kot sva ji dopovedovala da to ni njen problem, da naj se spoka in izgine, slabše je bilo. zato jo je policija odpeljala

njegova teta že nekaj let kontrolira in dirigira življenje cele žlahte, misli, da so vsi neumni da ne vejo kaj je za njih najboljše in da ona pa ve ter da jim s tem hoče samo pomagati, ne zaveda pa se koliko življenj je s tem uničila. pač ženska je že celo življenje nesrečna, ker se je morala poročiti in imeti otroke z človekom, ki je reven, neumen, glup,… (njene besede) da sedaj enako želi tudi vsem ostalim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close