težavice
Zadnje čase opažam,da se mi nekatere strani na intenetu zlo počasi odpirajo prav tako med.over.net.Sedaj sem pa dobil eno pošto na email cca 6mg in mi jo spoloh noče zlovdat na računalnik pride tam do cca 1.20mg pa začne ponovno.Imam kabelcki intenet pri telemachu uporabljam pa autlook za odpiranje emailov.Kako bi prekinil program da se nebi več lovdal ali pa kako bi ga celo spravu na rač?Ima kdo kak predlog?Je komu znano obstaja kje kak programs katerim bi lahko preveril kakšno hitrost sploh dobim iz telemacha.Drugače pa uporabljam wendowse XP,za odpiranje pošte autlook modem je pa zunanji od thomsona.Za odgovore se že naprej zahvaljujem
lp
Vprašaj na Telemachu, če imajo kako stran, kjer si izmeriš “hitrost” znotraj njihovega omrežja. Morda je prišlo do kake spremembe (skoraj zagotovo nenamerne), ki vpliva na delovanje. Pogosto se nam tudi zgodi, da je vse isto, le nam se ne zdi več tako hitro kot prej, ko je bilo še novo. V vsakem primeru bi priporočal klic na Telemach, da povedo, če se da to kje izmeriti. Prav tako ne škoduje kak pregled računalnika npr. za fragmentacijo, razne črve in podobno.
Forum je zaprt za komentiranje.