Težave
Danes mi je začelo delat probleme, ko sem na neki strani poskušala dobit en fajl, do zdaj sem uporabljala Azureus, pa enostavno torenta ne potegne več v program, ampak mi skuša kar nekam shraniti na disk. Kasneje datoteka sploh ni v pravem formatu in je velika 20kb, morala bi bit pa 500 mb. Nisem nič spreminjala, ne na računalniku, nikjer.
Pregledala sem z antivirusnim programom, ad-awarom, še enkrat v Safe mode, obnovitev sistema, nič od tega ne odpravi težave…
Bojim se da to ni edini program ki ne dela (zaenkrat še ne vem) ker mi je na začetku ponovnega zagona javilo da je win32 naletel na težavo in se mora zapreti. Ne vem točno kaj je pisalo, ker mi to ne javlja več.
Mislim da je neka povezava med tem, vem pa ne kaj bi to bilo.
Uporabljam Windows XP professional, SP2
Prosim vas za pomoč!
Hvala
Verjetno ti je na disk presnel le .torrent datoteko, v kateri so podatki o originalni datoteki, trackerju in še en kup podatkov. To vrsto datoteke pa nimaš konfigurirane tako, da se privzeto odpira z Azureusom, zato se ti le shrane na disk.
Probaj v Control Panel –> Folder Options jeziček File Types nastavit, naj se .torrent datoteke odpirajo z Azureusom.
Glede druge napake je pa nemogoče karkoli rečt, če ne veš niti kaj je javil. Drugič ali si prepiši, ali pa vsaj naredi print screen in shrani slikco.
Forum je zaprt za komentiranje.