Najdi forum

Težave z zvokom

Namestil sem Winamp pa je dolgo trajalo da je sploh začel kaj predvajati ali pa sploh nič. Zato sem ga odstranil, sedaj imam samo privzet win media player vendar ni zvoka. Ne delajo mi niti glasbeni cd-ji, niti prej posnete pesmi, niti ni zvoka pri filmu. Je pa samo zvok npr. znotraj nadzorne plošče – zvoki (windowsovi nastavljivi zvoki za dogodke).

Kaj mi je storiti ?

Ponovno namestil Win Media Player (error ima pri downloadu kodekov, kako naj jih povlečem dol drugače ) in Dirext X. Rezultat isti..

Ali imaš sploh pravilno nameščeno zvočno kartico? Sicer omenjaš, da slišiš privzete zvoke iz Windowsow, pa vseeno preveri, kako je z gonilniki, če ni kje kakšen rumen vprašaj…

Za MediaPlayer ne potrebuješ nobenih kodekov (ob njegovi instalaciji), temev jih namesti posebej. Veš, kje jih najdeš? Sicer najdeš link nekaj postov niže.

Pa lepo praznovanje, naj ti končno zaigra!

lp Tajfun

Zvočna je čisto pravilno nameščena, rumenih vprašajev ni. Poleg tega da zvok dela v opisanih načinih dela tudi v igrah, sedaj celo mp3, ni pa ga v glasbenih cd-jih (če jih predvajam ali če jih konvertiram na disk). Torej mislim da je izključni krivec win media player.

Pred časom (takrat sem imel ME) je bilo isto, kaj sem takrat delal in težavo odpravil pa sam bog ve…

Sem pa dal gor nazaj winamp, kot preko media playerja tudi tu mp3 dela, wav pa ne (seveda v nastavitvah nisem pozabil odkljukati suporta).

Hvala za lepe želje, vračam !!!

Jutri bo itak druga glasba….

Pa imaš CD-rom povezan z zvočno kartico?Če ni potem ti zvoki z CD roma ne bodo na zvočnikih.

Seveda je povezano, kako bi pa prej delovalo ?

No, toliko o teoriji in hvala za skrb.

Zgodilo se je – prišel domov, po nekaj časa vklopil PC in čudež: DELA !!!! Kako, ne vem, včeraj ko sem ga ugasnil ni.

Novoletno darilo in telepatija Billa ? Morda..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close