Težave z zvokom pri DivX filmih
Lep pozdrav!
Zadnje čase imam težave pri gledanju filmov v DivX formatu in sice se normalno sliši zvok dogajanja le zvok govora je popačen ali pa ga sploh ni.
Včasih ko zaženem računalnik dela normalno, a večinoma ne. Naložene imam vse stare in novejše kodeke, poskusil pa sem v več programih za predvajanje filmov pa povsod isto …
Ima kdo kak predlog?
Najlepša hvala
Lep pozdrav!
Najprej bi se vama rad zahvalil za odgovore.
Brez skrbi saj nimam kdo ve koliko kodekov naloženih ampak le tiste najpotrebnejše, tako da imam podporo za vse filme ; torej 3.11alpha, DivX 4 fast and low motion, DivX 5.0.3 in XviD 4 kodek. poleg tega pa imam nameščen še total pack ki vsebuje nekaj programov za izboljšanje videa in preprečevanje zamrznitve slike.
Ker imam računalnik povezan s TV, sem včeraj poskusil in na Tv je zvok čisto normalen, na računalniku pa popačen.
Imam novejši in bom malo neskromno rekel dokaj kvaliteten računalnik, saj se s tem ukvarjam. Napake na strojni opremi zagotovo ni, morda pa je kje kaka nastavitev ki je jaz ne poznam. Imam integrirano zvočno kartico na ASUS-ovi plošči. Gonilniki pa so C-medijini.
Forum je zaprt za komentiranje.