Najdi forum

Težave z Yahoojem

Problem imam z Yahoo-jem. Na drugem računalniku deluje stvar normalno. NA mojem računalniku pa imam polno problemov. Ko se prijavim, se začnejo odpirati številna oknca o napakah na strani. Če parkrat kliknem, da ne želim poiskati napake, kočno lahko preberem maile. Seveda pa se še vedno odpirajo oknca s sporočili o napakah.
Mail lahko preberem, ko pa kliknem Reply ali pa Forward pa se nič ne zgodi. Sploh ne prime.
Če hočem poslati mail in kliknem na Compose, se odpre okno, kjer lahko vpišem naslovnika in zadevo. Oknca, je naj bi bilo besedilo sploh ni.
V glavnem mailov nikakor ne morem pošiljati.

Če pa kliknem, da naj poišče napako pa se odpre Microsoft Script Editor, ki pa se kmalu ustavi. ANpiše mi: Napaka pri izvajanju Microsoft JScripta: Pričakovan predmet. In vse kar lahko potem naredim, je to, da kliknem na Break, Continue ne prime.

Kako rešito to zadevo? Sem mislila, da bo ponovna namestitev Windowsov pomagala, pa ni pomagalo.

Nasveti? Prosim.

1. Preveri računalo če nima kakih virusov in spywara.
2. Pobriši začasne internetne datoteke in piškotke.
3. Poglej če imaš omogočeno izvajanje java skripta.

Tistega pod prvo naj ne bi bilo, vsaj upam.
Piškotke bom pobrisala.
Tisto pod tretje pa ne razumem kako se pogleda in kaj sploh pomeni?
Hvala za enkrat.

Pod prvo, če samo upaš, potem ni zadosti. A imaš posodobljen antivirusni in antispy program in si z njim pregledala svoj računalnik?

Pod tretje, kater browser pa sploh uporabljaš?

Antivirsuni program in antispy program imam – posodobljena.

Uporabljam internet explorer.
A mi lahko razložiš kaj pomeni java skript in kako se omogoči izvajanje?

Java script je skripni jezik, ki doda spletni strani dinamičnost in nekaj funkcionalnosti. Ker lahko z tem jezikom napišemo tudi zlonamerno kodo, je pri visoki stopnji varnosti izvajanje java skript onemogočeno.

Pojdi na menu Tools –> Internet Options, klikni ja jeziček Security, nato na gumb Custom Level, poišči Scripting in namalaj pikico pri Enable za Scripting of Java Applets (glej priponko)

Upam, da tukaj bo priponka pripeta 🙂

Hmmm,
najlepša hvala. Res so mi prav prišli nasveti. Zbrisala sem piškotke ter zgodovino in zdaj spet vse lepo deluje.
Hvala tudi za pojasnilo glede java skripta.
Lep pozdravček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close