težave z wordovo tabelo
Pozdravljeni,
Upam, da se najde kdo , ki mi zna pomagati – sama se mučim že 10 dni brez uspeha:(
Težava je sledeča – v wordu imam tabelo v eni vrstici je v prvi celici slika, v ostalih celicah tekst. Ko želim celo vrstico kopirati v nov prazen wordov dokument (ohraniti in kopirati tudi sliko) mi slike in tabele ne prepozna, kopira mi samo tekst. Je morda imel kdo podobne težave, kako se jih rešiti. Imam word 2007. Za odgovor se že v naprej zahvaljujem.
Lp
Petra
Živjo,
a iz word 2007 dokumenta ti kopiraš potem to tabelo s sliko v novi, isti 2007 (.docx) dokument ali v word 2003 (.doc) dokument ?
Ctrl+A in Ctrl+C ne deluje ?
Lahko poizkusiš da v novem dokumentu pač na novo ustvariš tabelo, ki bo imela enako stolpcev in vrstic, potem pa 1-by-1 kopiraš vsebino iz enega polja v drugega. Če pa slika ne gre pa PrintScreen in potem tako vstaviš sliko noter. Lahko pa tudi filetek pripopaš in se sam/drugi kaj poigramo, če se ne gre podatke, informacije v zvezi z državno varnostjo. 😀
Tole kaj pomaga recimo oz. Google -> word 2007 picture in table cell ?
Živjo,
ctrl+c ter ctrl+v žal deluje tako, da kopira samo besedilo, tabele in slike ne. Šla sem tudi že v nastavitve wordove možnosti in imam nastavljeno prav. V bistvu nimam kaj poslati gre za wordov dokument 2007 s tabelo, ki vsebuje slike in tekst, lahko tudi samo tabela brez teksta – potem v tem primeru ko kopiram in prilepim ne prilepi nič:( Kopiranje enega za drugim v tabelo je žal malo počasno – trenutno delam seminarsko s podatki iz eurostata – cel kup tabel s številkami:(
Če ima kdo kakšno idejo resnično prosim za pomoč
Lp
Petra
Kako pa označiš vrstico? Ena od možnosti je ta, da klikneš pred vrstico, pa se cela vrstica označi in ne samo posamezne celice. Meni to deluje, normalno z CTRL+V in tako v wordu kot tudi v libreofficu
Forum je zaprt za komentiranje.