Najdi forum

težave z win 7

Prosim vas za pomoč. Po naložitvi win 7 na računalnik, ki mi sicer dela ok, je težava, da ga ne morem normalno ugasniti. Ko dam gumb zaustavitev sistema se mi čež nekaj časa pojavi bluescreen in ne glede kaj pritisnem, ki ga nazaj v windowse. To lahko počnem neštetokrat, vsakič torej ko ga želim ugasniti, ga ne morem. Ugašati ga moram tako, da ga izključim iz elektrike, kar po moojem pa ni prav. Vsakič, ko me zopet gre nazaj v widowse mi zapiše to težavo, ki pa je ne znam odpravit

Podpis težave:
Ime težave: BlueScreen
Različica operacijskega sistema: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Področne nastavitve: 1060

Dodatne informacije o težavi:
BCCode: cf
BCP1: 9910F9CC
BCP2: 00000000
BCP3: 9910F9CC
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Datoteke, v katerih je opisana težava:
C:\Windows\Minidump\062411-24062-01.dmp
C:\Users\Uporabnik\AppData\Local\Temp\WER-54875-0.sysdata.xml

V spletu preberite izjavo o zasebnosti:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0424

Če v spletu izjava o zasebnost ni na voljo, preberite našo izjavo o zasebnosti brez povezave:
C:\Windows\system32\sl-SI\erofflps.txt

Prosim vas za pomoč, kako naj odpravim to težavo..

Hvala in lep pozdrav

Kakor sem gledal po googlu imajo nekateri podobne težave kot ti. Očitno ima windows neke probleme z registrom. Najboljš je da si potegneš iz interneta ”CCleaner” (ali podoben free program)in si spucaš register za začetek.

Tudi s programom CCleaner nisem odparavila težave. Ima kdo še kakšen predlog oziroma idejo kako odpraviti težavo?

spoštovana anoniett,

zelo težko je svetovati nekomu, ki pač NI pozoren na majhne znake , morda že ob instalaciji (ste jo sami izvedli??), ki pa lahko povedo veliko..prav tako se vedno ključni podatki o sistemu kot celoti!!
verjetno ste instalirali en kup programov, ki jih niti ne potrebujete in so pritajeni in se v kombinaciji z kakšnim protivirusnim programom ob zaustavljanju enostavno NE dajo izklopiti, tako pride ali do 100% obremenitve CPU oz. nekega cikla v procesu in modrega ekrana.
brez detaljnega poznavanja vaše instalacije win7 ter ostalih programov, eventuelnih vmesnih opozoril, ali znakov je seveda NEMOGOČE pomagati.
še najbolje je format C in instalacija na novo, predvsem pa razumska instalacija potrebnih!! programov in ne vsega kar ima žlahta in sosed/a..

lp

očitno ga bo potrebno nesti nazaj na servis, saj mi to dela od kar sem ga nesla na servis, da mi ponovno naložijo winse.

hvala še enkrat za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close