Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave z računalnikom mi delajo sive lase

Težave z računalnikom mi delajo sive lase

Ko vklopim računalnik traja 15 min, da se obrne prva stran, se pravi da se sploh pojavi napis Windowsi. Pred tem je na prvi strani črni, ki so napisani eni podatki itd. Zakaj to dela?

Pomagalo bi, če napišeš starost oz. tehnične podatke računalnika (procesor, spomin, disk..), kateri Windows-i so gor, koliko časa že opažaš to napako… Drugače pa običajno pomaga ponovna namestitev Windows-ov, seveda prej poskrbi za varnostno kopijo (ali dve) vseh pomembnih podatkov (dokumenti, pošta, slike, certifikati, spletni zaznamki …).

~~~ http://Trgovina.Over.Net Z nakupom podpirate brezplačne zdravniške nasvete.

Pri izhodu iz igre ali pri izklopu monitorja se mi potem monitor ne vklopi več. Računalnik moram izklopiti, izklopiti iz elektrike počakati nekaj minut potem pa vse deluje normalno. Če ga samo resetiram se pojavi na ekranu samo “not recomendet mode” v oknu ampak vklop se ne izvede. Če pa prehitro vklopim računalnik pa se vse zažene do vse do namizja katerega ne prikaže – ostane črn. Kaj bi lahko bilo narobe.

LP

Pri izhodu iz igre ali pri izklopu monitorja se mi potem monitor ne vklopi več. Računalnik moram izklopiti, izklopiti iz elektrike počakati nekaj minut potem pa vse deluje normalno. Če ga samo resetiram se pojavi na ekranu samo “not recomendet mode” v oknu ampak vklop se ne izvede. Če pa prehitro vklopim računalnik pa se vse zažene do vse do namizja katerega ne prikaže – ostane črn. Kaj bi lahko bilo narobe.

Najbrž so temu krivi gonilniki za video kartico.

Si jih poizkusil že nadgraditi ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če imaš slučajno ATI-jevo grafiko in LCD zaslon povezan na DVI, ga poskusi priklopiti na analogni priključek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close