Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija težave z msn messengerjem

težave z msn messengerjem

Spoštovani!

Predvčerajšnjim mi je začel msn messenger težiti, da ga moram nadgraditi. Za vsak, ko grem na internet, mi daje možnost nadgraditi da/ne. Če pritisnem ne, se okvirček čez pol minute spet pojavi (seveda z isto vsebino), če pa pritisnem da, se začne nekaj downloadati. Potem pa ti vidim, da je povezano z Microsoftovo domačo stranjo. Mene predvsem zanima, če je nadgradnja varna, glede na to, da imam ilegalno kopijo windowsev in bi me lahko zasačili pri Microsoftu in bi potem nastradal. Tudi, če takoj, ko začne downloadati, pritisnem “cancel”, me porine na eno microsoftovo spletno stran (začne se odpirati). Jaz ne čakam, da se bo odprla, ampak pritisnem rdeč križ v menu baru, ker ne vem, če me microsoft lahko opazi z nelegalno opremo… HELP!!! Ali je varno ta messenger odstraniti tako, da izbrišem imenik pod “windows”? Je to zgolj “pritiklina” ali je treba biti na kaj pozoren (povezave z drugimi deli windowsev, ipd). Imam windows xp.

Lp

Alex

Naredi update MSN Messengerja. Don’t worry, be happy!

Alex, ravno včeraj sem videl, kako Microsoftovci hodijo po vaseh na Gorenjskem in navijajo ušesa vsem z ilegalnimi okni. Torej previdnost ni odveč, saj moraš nunjo imeti namesto oken Jelovica prav MS.

Alex,

sem si ga nadgradila pa je čisto OK.Mirno si ga naloži.Novost je v tem,da lahko v pogovorno okence vstaviš svojo fotko in še nekaj drugih malenkosti.Boš videl.

Lep pozdrav in še več veselega klepeta na msn želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close