Najdi forum

Težave z miško

Prosim pomagajte. Imam optično miško,ki pa me zadnje dni zaje….
Kot ne bi bilo stika ali pa bi bile prazne baterije. A baterije so polne.
Kurzor stoji na mestu, le tam pa tam mi ga uspe premakniti. Tako da skoraj nič ne morem delat na rač..
Kaj bi to bilo?

Prosim, če kdo vsaj približno ve, naj mi odgovori.

Hvala vnaprej

hja, mogoče je temu kriva podlaga.
Namreč miške ne marajo kakšne npr. rdeče barve spodaj.
Poizkusi spremeniti podlago.
Sicer pa povej, ali je miš brezžična, ali je pa z žičko povezana v računalom 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Poskusi ponovno uskladiti kanala, najbrž ima reset tipko?

Miška je brezžična. Ja, ima spodaj gumbek-tako miška kot tisti …no, ki je priključen v računalnik s kablom..:)) madona sem zakomplicirala.

Prosim za pomoč.:)

Na sprejemniku oziroma oddajniku drži tipko cca. 3 sec. in potem še na miški . Tako boš sinhronizirala miško s sprejemnikom…

Lp, Max

In ne samo barva, tudi če je podlaga “zlizana” rado nagaja. Pa ne nabavit kakšne (čeprav so lepe) hologramske podlage! Optične miši je ne marajo.

Pri večini podlaga sploh ni več nujna, če je miza kolikor toliko gladka.

Poskusila sem tako: nekaj časa deluje, potem spet ne gre… Znorela bom zraven…
Kaj bi še lahko bilo?

A lučka na spodnji strani miške pa sveti? Pa so baterije res polne (probaj kakšne druge za foro)? Probaj kakšen drug USB priključek. Pa malo še poglej kontakte, če se res kaj ne stika…

Lp, Max

Kaj pa gonilniki?

Mah kupi si eno optično na štrikec pa ne boš znorela. Itak ima vsaka normalna mouse repek na koncu. Naj ga dobi še tvoja. Classis rulez!

malo izven pa vseeno …. imam navadno logitechovo mišo še iz prejšnjega tisočletja oz. še od prejšnjega PCja.
Spodaj je znucana skor povsod kot špegu, srednja tipka ne dela ker sem dal stikalce v levo tipko ker je bilo že dotrajano.

Družbo ji dela prav tako tipkovnica iz prejšnjega PCja. Sherry G83. Pred 2 meseci se je pokvarila elektronika, pred tem pa se je od nekje slučajno domov prikotalila ista tipkovnica z odcvikanim kablom in sem sestavil da mi spet dela.

Upam da bo miša vzdržala še vsaj 10 let, brezžične nebi hotel imet ker seva. V omari imam na zalogi še dve miše z repki in eno tipkovnico, za na stara leta ko bom z berglo in laptopom pod pazduho bežal pred smrklami potrebnimi računalniškega znanja.

Hvala za pozornost inu lahko noč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close