Težave z incredimalom
Že več kot pol leta uporabljam za pošto program Incredimail. Do zdaj je delal bp. , zdaj ga je pa začel sračkati. Namreč danes se je spomnil , da mi , ko kliknem na “new mail” ( torej hočem priklicati okno za nov mail) napiše “operation failed”. In , ko kliknem na OK seveda vse skupaj izgine. No že včeraj sem opazil , da ne delujejo več 3d effecti, danes je pa izgleda dokončno vzel slovo. No pa sem si z neta ( s kazaa-e natančneje…) zlowdal Incredimail premium. Ko sem ga pa hotel zagnati ( setup.exe) je napisal obvestilo: ” This setup is older than your existing instalation- please download the latest version. Nič ne bi bilo čudnega, če ne bi prejšnje verzije Incrdm. deinstaliral z uninstall, potem sem pa še s programom “jv 16 power tools” pregledal in tudi izbrisal vse datoteke v registru, ki so imele naslov Incredimail. Torej, kako za vraga je pa vedel, da je to starejša verzija? Mogoče kdo ve, kaj je to za ena datoteka, ki loči novejše od starejših verzij? Prosim za pomoč.
Ps: Z nortonom sem seveda pregledal tudi disk za morebitne črvičke in viruse, pa pravi, da je all clean. Kako naj prelisičim PC in naložim ta presneti Premium ?
Posavec
Forum je zaprt za komentiranje.