Najdi forum

težave še vedno

Spet se obračam po pomoč!

pri pregledovanju diska mi javi kje naj bi imela virus D:\rabim\IMAGEC.GHO, ko grem preko raziskovalca pa te mape nimam v drevesni strukturi. Zanima me, če lahko dam pri avastu opcijo da mi to izbriše, z orzirom na to, da ima končnico gho kar pa ne vem, ne želim, da bi izbrisala ali poškodovala bilokakšno sistemsko datoteko.

hvala za pomoč oziroma nasvet

afrodita

Poglej, če nimaš raziskovalca nastavljenega tako, da ti NE prikaže skritih ali sistemskih datotek – tam pod Možnosti malo preveri jezičke in kljukice.

Če je neka datoteka označena kot sistemska, še ne pomeni, da je zares sistemska. In nič ne kaže na to, da bi ta “IMAGEC.GHO” bila del sistema.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Pozdravljen,

antivirus mi ga ne pusti ne popraviti, niti v zabojnik ga ne da, bučman. Sem že z neta speyware doktorja potegnila dol, prečistila, pa spet nič.

odločila sem se, da ga zbrišem pa naj bo kar bo. Upam, da nič hudega.

ti jaz povem kaj je to:

– to ti je nekdo naredil image ghost datoteko, katero bi potrebovala
v slučaju, da se ti sistem zruši.

Ampak – če pobrišeš ni panike..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pozdravljen Klemen,

hvala za tolažbo, res pazim na svoj sistem, doselj še ni se mi zrušil pa ga uproabljam že 20 let – verjetno mi je nekdo s kakšno sliko poslal. Take in podobne nesnage tudi ne maram, se pa mi zdi čudno da mi ga antivirus ni prej zaznal, saj je vklopljen za stalno pregledovanje. bom morala tedensko temeljito pregledovati.

še enkrat hvala, in želim tebi in celotni ekipi prijetne, novoletne praznike

Afrodita

Ghost je program, ki ti naredi kopijo diska, image disk C naprimer in imaš shranjeno datoteko na D…
Če se ti windowsi kakorkoli podrejo, vedno lahko povrneš celotni disk nazaj, kot je bil ob času ustvarjene datoteke. To ti je backup C diska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close