Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija težave s sliko pri filmih

težave s sliko pri filmih

Kot strela z jasnega se mi je začela težava s prikazovanjem slike filmov/filmčkov/videa na mojem domačem “kalkulatorju”. Uporabljam predvsem windows media player in bs player in oba povzročata iste probleme. Najsi bo to pri predvajanju slike videa na primer s stranji http://www.24ur.com ali že preverjenih (in videnih) posnetkov z mojega računalnika. Zato dvomim, da bi bila težava v kodekih. V vseh primerih zvok poteka nemoteno. Hec je v tem, da včasih pa sliko vendarle imam, vendar še nisem pogruntal vzorca pojavljanja napake. Ima kdo idejo, kje naj iščem vzrok za to težavo. Je težava v morebitni okvari kakšnega kosa železnine (grafična karta) ali se je začelo frčkati kaj programju?

Če se je začelo frčkati programju, potem probaj odinštalirati BSplyer in kodeke in jih ponovno inštalirati. Mogoče izbrisati vse nepotrebne datoteke in scan proti spyware-u… Za začetek bo to dovolj 🙂

Lp, Max

To tudi sam nekoliko sumin, da bi se mogoče WMP in BSP po novem slabo prenašala in si mešala štrene. Virusi in spyware ne bi smeli biti problem, saj sem pregledal s housecallom, ad-aware, spybot-search and destroy ter highjack this in razen par cookijev ni bilo ničesar. Izvedel sem tudi defragmentacijo diska in disc cleanup, ki znata rešiti drobne problemčke, vendar tudi to ni pomagalo. verjetno bom res moral narediti to kar si rekel, vendar nimam prav velikega veselja do tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close