težave s kožo
pozdravljeni,
prosila bi vas za mnenje glede moje težave. Imam mešano kožo ki pa je tudi precej občutljiva. Dolgo časa sem uporabljala muradov gel za mešano kožo, potem pa sem začela malce eksperimentirati (dobri nasveti o tem, kako je potrebno na cca 2 leti kremo zamenjat). Nekaj časa sem uporabljala avonovo kremico, pa sem bila kmalu posuta z mozoljčki. Ker se je začelo govoriti o škodljivosti “klasičnih” krem sem posegla po kremah z BDIH certifikatom. In zdaj sem tam…kjer nočem biti:( Imam kožo kot najstnica (ber: polno mozoljev) in ne vem, kaj naj sploh izberem, da bo ok. Trenutno uporabljam kremo od Logone (nepozebnik – za mešano kožo). Ob uporabi testerja sem imela kožo kot breskev, sedaj (po dobrih treh tednih) pa sem čisto mozoljasta. Ne vem, kaj naj sploh izberem. Mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom?
Zakaj pa ponovno ne uporabljaš Muradove kozmetike, ki ti očitno paše?
katerokoli novo znamko boš proizkusila boš ekspirementirala in opazovala kako se ti odziva koža.
Poleg tega bodi previdna na prehrano in izključi iz svojega jedilnika, sladko, konzervanse in gluten. Tvoja koža bo kmalu lepša.
Forum je zaprt za komentiranje.