Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek težave “radodajk”/”lahkih” bejb, potrebnic

težave “radodajk”/”lahkih” bejb, potrebnic

PA dobro, če tudi bi že, na tistem profilu je 1 promil vseh informacij o neki osebi, pa še to ne. Razen, opa, če je človek jasnoviden. :))[/quote]
Ni se ti potrebno delat neumnega Marko. Ti se s svojo ziher nisi dobil po 5ih minutkah dopisovanja, vajin pogovor je moral trajat vsaj kak teden, če ne mesec, šele potem sta se dogovorila za srečanje. Vedel si kakšen pristop ji bo ugajal, na kakšen način se boš pogovarjal z njo, poznal si njene hobije / kaj jo zanima v življenju itd Razumljivo, ali misliš še naprej komplicirat ?[/quote]
Ne vem kaj želiš povedat. A ko pa spoznavaš osebo v živo, pa se ne pogovarjaš z njo in je spoznavaš? Ti jo kar zajahaš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Model, s tabo je res neki hudo narobe.

A to so punce, ki seksajo tudi kadar niso v resni vezi? lol

Zato pa pravim. radodajk ni. Če bi obstajale, nepotešenih tipov in devičnikov ne bi bilo. Ende.

Če rada da, še ne pomeni, da vsakemu da. Kaj tebi ni jasno…evnuh!

Seveda obstajajo, ampak v manjšini. V glavnem so radodajke tiste, ki jih plačaš 🙂

[img]http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/96/bb/61/96bb610d1694aed13423daea9368e680.jpg[/img]

Če rada da, še ne pomeni, da vsakemu da. Kaj tebi ni jasno…evnuh![/quote]

Ribica ti je lepo povedala……

jaz ne razumem sicer najbolše pomena ”radodajka” izpeljanka je nastala iz besede ”rada da”

Ampak jaz bi pod to uvrščal bolj seks na prvem zmenku, seks brez obveznosti ipd…. takšnih punc in žensk je kar nekaj, medtem ko takih radodajk ki bodo šle fukat brezdomce pa še nisem srečal 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tiste niso radodajke, mal mešaš pojme 🙂

Ne napenjaj možgančkov, če ne razumeš enostavnih izjav…

Ne napenjaj možgančkov, če ne razumeš enostavnih izjav…[/quote]

Če si ti nepotešen, je to nekaj povsem drugega.

Ne da se mi prepirati z nekimi blondinkami, pa dobro…napisal sem, da o radodajkah fantazirajo le tipi, ki bi, pa ne dobijo…Ti pa me nekaj napadaš, rtdiš pa v bistvu isto, kot jaz..

Mah, sem itak opazil, da imaš sama s sabo hude probleme in da se nekaj pre.drkavaš po forumu z vsakim, za vsako besedo.

To bo ja…kruto in resnično, a ne. Upam, da si zdaj potešen.

Če rada da, še ne pomeni, da vsakemu da. Kaj tebi ni jasno…evnuh![/quote]Ni vsak evnuh, ki tebe noče… :)))

Če rada da, še ne pomeni, da vsakemu da. Kaj tebi ni jasno…evnuh![/quote]Ni vsak evnuh, ki tebe noče… :)))[/quote]

Postavlja se vprašanje, koga si imel/a v mislih, da mene hoče? Evnuh je bil vzklik, lahko bi napisala tudi buhtelj in to nima nobene veze s tem, ob kar si se ti spotaknil/a.

Si ti ruknjen pod> @Pravi bog! Mnogo pričaš a onda malo dadeš! Obče znano.

Če te dobi v roke prava! 40-50 letnica si boš curaka in kar visi pod njim ves mesec skupaj spravljal in lizal rane…ti zagotavljam. To je iz lastnih izkušenj, ne pa seveda le iz mojih.

Mlado meso je žal leno meso. Potrošništvo in cenenost so pustili na njih svoj pečat. Definitivno so dobre, kaj dobre, perfektne a le v glumi.

Si pa ti res en “pravi bog”, revček v resnici…kako si lahko neki virtualni sanjač predstavlja, da se ima za boga in za neke vrste nadčloveka, ki vsakega, ki se z njim ne strinja zabije v nafto – pričakuje, da mu bo folk ploskal in se mu bejbe kar metale pred njegovega vsega slinastega tiča.
Se že na daleč vidi, da gre za frustrirano osebo. Ki se pred neznanimi osebami na netu napihuje in hvalisa.
Po domače. Ajde ne serji človek in se kulturno umakni kaj ne vidiš, da ženske tukaj gor ne marajo takšega fetiširanja. Tukaj pač ni tistih, ki padajo po stopnicah od tega, ki jih zvečer za 4 stenami nažrt od alkoja zveže in natepava! Imaš majhnega pa si tu krepiš samozavest. To je.

Zakaj bi kogarkoli moralo zanimati, kaj ženske “tukaj gor” marajo? Uporabniki nismo dolžni drug drugemu igrati nekakšnega suporta. Če ženske vedo “kaj marajo”, naj si to, kar marajo, poiščejo v reali.

Kratkolaska je napisala kratko in jasno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kratkolaska je napisala kratko in jasno.[/quote]
Tako kratko, da sem celo spregledal. Se je za učit od nje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske s kratkimi lasmi so ponavadi močnejše postave.

a ti si še živa … pa so že za venec za tvoje truplo zbirali ☺

a ti si še živa … pa so že za venec za tvoje truplo zbirali ☺[/quote]

Ja kaj zdaj? Si dal kaj zraven al si se obnašal k da maš kobro v žepu? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a ti si še živa … pa so že za venec za tvoje truplo zbirali ☺[/quote]

Ja kaj zdaj? Si dal kaj zraven al si se obnašal k da maš kobro v žepu? :))[/quote]

sem čakal, če te zagrebejo z ritjo na ven … bi ti osebno prinesel steblo hrasta v “vazo”

vse je res. in moški ki verjamejo v take stereotipe ponavadi nimajo pameti :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close