Težave pri mp3 snemanju
Hojla!
Zadnjič sem spraševal o dolžini oziroma minutaži koliko se spravi muzike na mp3,danes pa imam že naslednji problem.Pa kar k stvari.Imam avtoradio JVC ki podpira mp3,imam tudi program za snemanje(NERO 6 ).Sedaj pa nastopi problem -ko grem po stopnjah in pridem do koraka kjer vtipkam -ustvari mp3 pa se pojavi problem Ne morem prenesti komada v naslednji korak.Sodelavec mi je rekel da moram na internetu dol potegnit prodram ki zapiše iz audio v mp3.To pa je zame že preveč.Sploh ne vem kako naj to naredim .Upam da kdo od vas ki ste tu gor to bolj obvlada.Bil sem prepričan da je nero 6 čisto dovolj pa to sploh ni to.Pomagajte prosim.Že v naprej se zahvaljujem
Tine
Zdi se mi, (imam namreč verzijo 5.0) da je najbolje pognati Nero express.
Polej, tam je menu, ki te vpraša, kaj želiš. Izberi Creating mp3 cd in čarodej te bo vodil dalje. je pa res, da zna bitiproble, če imaš pekača hkrati za branje in pisanje. malce pobrskaj po configure, saj boš najbrž moral najprej presneti audio CD na disk (pozor!! imaš dovolj prostora??) in potem pretvoriti posneti na cdr v mp3 načinu.
Wega
Lep, pameten in hick!!
Tine, a ti bi rad iz audio cdja naredil mp3 in jih zapekel na drug cd, ali mp3je že imaš in bi jih samo zapekel na cd, da bi jih poslušal v avtu?
Če je prvo, potem si se zadeve lotil z napačnim programom (no verjetno se bi tudi dalo, ampak to je tako nekako, kot bi šel diplomsko nalogo v Excelu tipkat)
Forum je zaprt za komentiranje.