Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija težave prenosnik acer 7520

težave prenosnik acer 7520

Pozdravljeni,
imam prenosnik ACER ASPIRE 7520, ki se po nekaj sekundnemu delovanju ugaša konstantno. So mi že počistili plato, hladilnik, menjali hladilno pasto, podložil matično ploščo,…pa je rezultat še vedno isti. Zanima me če ima kdo od vas izkušnje s tem? Ali pa če je kdo v Sloveniji, ki bi popravil ta prenosnik, ki se mu je pravkar iztekla garancija?

Zdravo.
Pokliči gospoda na 040 775 956. Meni je pomagal.
LP

En podoben Acer ga je takole biksal že v garanciji. Pomagalo ni drugo kot zamenjava plošče. Morda si bil premalo vztrajen, dokler bi še lahko uveljavil garancijo – saj že prej nisi mogel normalno uporabljat tega rač. Če je od izteka garancije minilo samo nekaj dni, se obrni na vodjo servisa (mislim, da je nekje na Koroškem) – in vztrajaj, da ti vsaj delno krijejo stroške zamenjave plate, ker si bil že v času garancije prikrajšan zaradi napak, ki so jih odpravljali, a ne tudi odpravili. Zagrozi jim s prijavo na inšpekcijo in objavo v medijih. Včasih zaleže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close