Najdi forum

Težava

Punce, a katera mogoče ve kako se najhitreje znebiti podbradka? Zadne čase sem se malo zredila ampak kar se telesa tiče še ni tok hudo, zelo grozno pa je ker sem dobila podbradek, kako naj se ga znebim. Prosim pomagajte ker sem že čist nesrečna zarad tega!!! Vsakega nasveta bom zelo vesela. HVALA!

Pa si se že kdaj prej zredila kam drugam (v telo mislim)? Ali se ti je to zgodilo prvič?
Čudno se sliši, da bi se zredila samo v podbradek.

Ne, sej se nisem zredila samo v podbradek. Sej pravim da sem se zredila povsod samo da se mi na telesu še ne zdi tako kritično (vendar bo tudi tukaj treba nekaj narest), malo podbradka sem imela pa vedno samo da je zdej postalo res zelo moteče. Vem pa da se ga je težko znebit in me zanima če imate kakšen nasvet?

Jaz sem slišala, da je zelo fajn, če nimaš sklonjene glave, ker se ti tako samo še krepi, ampak, da imaš glavo višje dvignjeno pa, da si občasno raztegneš kožo na podbradku (če veš kaj mislim). Sicer pa se mi zdi, da obstajajo neki aparati (masažni ali kaj so že), ki to ublažijo, samo ne vem praktično nič o njih. Pa menda neke kreme.

Za podbradek: iztegovanje (kazanje) jezika, baje 20-krat dnevno zagotovo prepreči nastanek (naša učiteljica srbohrvaščine v OŠ nam je izdala to skrivnost, imela jih je > 50, zgledala pa manj kot 30), druga za odpravljanje je pa tale vaja (ponoviti 10 dnevno): spodnjo ustnico daš čez zgornjo (rahlo kretenski izraz, vem), dvigneš brado in se poskušaš nasmehniti, zadržiš 5 sekund (ustnice spodnja čez zgornjo), saj boš čutila, da se nekaj tam dogaja. Srečno (no, se vsaj splača, da preberem vse poflaste revije, to je iz InStyle UK) in LP

Hvala vama za odgovor, bom nekaj časa to delala in vama sporočim ko se pojavijo kakšni rezultati. Res hvala in lep pozdravček…

Jaz se tudi vedno najprej v “faco” zredim. Sem pol taka ko polna luna. Pol je rešitev pač da shujšam in se tudi na faci pozna. Tiste vaje zgorej pa že pridno delam(upam, da me ne bo kdo videl…

V tistem InStyle-u je pisalo, da je tale vaja zelo fajn za odganjanje kakih nezaželenih snubcev 🙂

ena kremica…

http://www.honeybel.com/images/Loreal/Skincare/905.jpg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close