Najdi forum

Težava z zvokom

Lep pozdrav…

imam težavo z zvokom v XP-jih…

Real player in še nekateri programi mi ne delajo pravilno. Ko zaženem program oz. datoteko, se sliši zvok za manj kot sekundo, potem pa vse utihne. To se redno dogaja pri Real playerju in Cool Edit Pro. Na isti mašini imam še drugi disk in gor Win Millenium. Tam dela vse OK. Pred časom sem nekje prebral en članek, kako rešit težave ki se pojavljajo z zvokom v XP-jih, pa ga ne najdem več…

Ve morda kdo kako to rešit?

Verjetno je probljem z gonilniki za zvočno kartico.
Če jih nimaš pravilno instaliranih, pa napiši semkaj in bomo pomahali.,.

lp

Mislim, da so naštelani pravilno… vse drugo dela OK. Bom malo po spletu pogledal, če se da dobit kaj novejšega… pa bom javil…

Hvala

Zadeva je urejena…!!!!

V čem je bila težava? Po prej sem imel na mašini dve particiji na disku in dva windowsa (Me in XP..)… prejšnji teden pa sem po pomoti formatiral obe particiji in sem dal gor samo XP… seveda imam driverje za Me, ker ob nakupu ni bilo še XP-jev…
Seveda mi po dveh nočeh štelanja in nalaganja programov na PC ni prišlo na pamet, da so driverji za Me… zdaj sem z neta z njihove strani pobral driverje za XP in dela…

Ampak res ne vem, kako mi ni prišlo na pamet!?!?!?! Prava začetniška napaka (pa še zaposlen sem v podjetju ki se ukvarja s softwarjem…)… Ko bi to zvedli na firmi, bi se malo zamislili koga so zaposlili…

Hvala za nasvet…:)))

hehe Alex in to dve napaki:

1. po pomoti formatiral obe particiji hehe
2. po pomoti imel napačne driverje

hehe bo že kako, samo ne se sekirati, ker si itaq prazniki dela..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close