Najdi forum

Težava z računalnikom

Pozdravljeni,
zanima me zakaj so se mi na zaslonu mojega računalnika pojavile bele črte. Računalnik deluje in za črtami se vidi ozadje in vse ampak prek črt nič ne vidim in z računalnikom ne morem nič delati. Mogoče veste kaj bi bilo z računalnikom narobe?

Hvala že v naprej in lep pozdrav!

grafična kartica, poglej, če je dober stik na kablu monitor – PC, malo zmigaj

Hvala za odgovor, bom poskusila.

Nič mi ne pomaga, če zmigam s kabli, črte so še vedno prek zaslona. Saj bi poslala sliko kako zgleda ampak ne vem kako se tukaj vstavi slika oz. ne razumem kakšen URL rabijo. Bi mi prosim lahko kdo povedal.

URL-ja ne rabiš, to je samo za internet ti imaš pa sliko na disku tvojega pc-ja in klikni tukaj na
>pripni datotekoprebrskaj< tam poiščeš sliko in prilepiš. Verjetno pa moraš biti registrirana na forumu. Sliko lahko prilepiš samo zato, da se boš naučila poslati sliko
na forum, drugače je pa skoraj sigurno odpovedala grafična kartica.

Zdaj sem se registrirala v med.over.net ampak piše, da je slika prevelika in da je ne morem priložiti.

shrani jo kot .jpg.

Slika je bila shranjena kot jpg. ampak se ni dala priložiti.

Zdaj pa je šlo priložiti sliko. No tako izgleda.

Eee, slika ratala, problem ostaja, sedaj pa monitor priklopi na drugi pc, da boš videla ali je v
okvari monitor ali grafika v pc-ju, najbolje pa je, da primeš sosedovega mulca in ti bo za sladoled
porihtal pc, če ne on pa njegov prijatelj. Sliko pa še le pripopaj kakšno, da ne pozabiš postopka.

Že vem v čem je problem. Problem ni v računalniku ampak v zaslonu. Na računalnik sem priklopila drugi zaslon in videla, da na drugem zaslonu ni teh črt. Na žalost si bom morala kupiti drugi zaslon, ker druge rešitve ni in vse smo že poskusili. Najlepša hvala za pomoč!

Živjo,

Sam vem, da recimo menda ni dobro zraven monitorja imeti preblizu računalniške zvočnike (zaradi magnetov v njem). Mogoče je to povzročilo okvaro, kdo ve. 😐

Mogoče pa imate prav, ker imam res zvočnike zraven monitorja.

ti kar imej zvočnike tako, kot si jih imela, ta problem je bil pri CRT monitorjih (katodnih)
pri današnjih LCD pa tega pojava ni, za poskus lahko šisto približaš zvočnik in oddaljiš
in boš videla, da ni nobene razlike v sliki, sicer pa imajo nekateri LCD monitorji vgrajene
zvočnike

Google -> magnet crt monitor failure

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close