Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Težava z ons

Težava z ons

Rad bi dobil še kakšno moško mnenje, ker se s svojimi prijatelji o tem ne morem pogovarjati. Zadeva je takšna,  da sva z eno prijateljico že zelo dolgo prijatelja, sam sem star 27 ona 23. Druži se z istimi ljudmi kot jaz, torej se vsi že kar dobro poznamo. Nekaj časa nazaj sva se zapletla v ons. Ona sama mi je že pred tem jasno dala vedeti, da več od tega ne želi oziroma po njeno ni pripravljena. Od takrat je sicer vse normalno, v družbi se pogovarjava kot da se to med nama ne bi zgodilo. Problem je v tem, da jaz od takrat ne morem prenehati misliti nanjo. Še večji problem pa je, ker se je sedaj zapletla z enim iz naše skupine prijateljev. Njuno druženje je zelo “transparentno”, medtem ko je bilo najino skrito in je še vedno skrito, saj za to nihče ne ve. Sama sicer ni zahtevala, da to ne poveva prijateljem, pa vendar noben od naju ni nikomur nič rekel. 

Moti me predvsem to, da je rekla, da ni na nič resnega pripravljena z najinim kolegom pa je. Ne vem kako naj preneham misliti nanjo. Moti pa me tudi njuno druženje na očeh vseh, posledično se izmikam prijeteljem in problem postaja še globlji. 

Je že bil kdo v podobni situaciji? 

Slabo si se odrezal in bo to ostalo pri enem nočnem dogodku. Več sreče prihodnjič!

Kaj še sploh siliš v njeno druzbo, ce ves, da cutis vec do nje. Ona te ima pac za rezervo, zdaj bo probala z njim, ce ne bo ratalo, se bo pa spet dobivala s teboj in ti bos vskocil. Je pa bila ze na zacetku iskrena, eni se tega ne premorejo.

Nanjo prenehaš misliti tako, da se družiš z drugimi in prenehaš sam sebi nabijati upanje, da boš imel z njo kaj več od tega.

Energije privlačnosti in čustvev se ne da izsiliti. Najdi eno, ki bo s tabo na tem področju kompatibilna. In še nekaj: če nisi za ons (in glede na opisano nisi), potem ne sili v te zadeve in preden naslednjo češpljo dol daš z njo parkrat razčisti, kaj in kako. Pa se šele potem prepusti.

Da te moti to, da ima z drugim več od tebe je pa ego.

Nabriš drugo pa bo ta pozabljena

Jaz bi pozabil na to zadevo, ki sta jo imela. Tukaj ni veliko za storiti žal.

Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close