Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek teža in višina

teža in višina

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 18.12.2021 ob 08:57

169 cm in 49 kg, tehtala sem se zjutraj

nikoli ne seksaj na pločevinasti strehi …

dolgolaskica, 18.12.2021 ob 14:26

aha ena spaka z vimami vidm

kaj ma to veze z mano? 🙂

Saj sem rekla, da ne po glasu. ???? Samo vprašala sem, ker se tako rada identificiraš z raznovrstnimi slikcami drugih. Včasih besede več povedo kot zgolj ena slika. ?

Bamboola, 18.12.2021 ob 15:01

176cm in 54kg. 40 let.

Seveda to drži samo za MON

Ko so takšne merce daleč od dosega, te navedene so že krizne. Itm naj bo vsaj 18,5.

Vsesipokvaril- kle te bom pa razočaral. Ful debeli, gosti lasje, ki se sicer zarad motorja cepjo na konc. Tolk debeli, da vsadzga posebi vidiš. Pa še valoviti. Marskašna mi jih je fovš. Mam zgleda po dedku, k še pr 80-ih ni bil plešast.

Covid 2021LE, 18.12.2021 ob 09:36

193 na 108kg, noga 46-47, 43let.

Najbl važn: modre oči in blontna čupa.?

KOliko imaš v cmod vrha palca  do vrha kazalca roke, če ju iztegneš v L in izmeriš po diagonali?

dolgolaskica, 18.12.2021 ob 12:07

kg in visina je priblizek

ITM marsikomu kaze OK pa je cel oblozen in mu vse visi ob trebuhu pa po hrbtu

predvsem se gleda ce je clovek v osnovi tak ali hujsa ali dela na misicah al nvm

jaz sem ista ze od svojega 18leta,zdej sm 30

163/51

sem drobna po naravi

sem identicna njej postavno in se nebi spreminjala nic 🙂

https://pin.it/2fbArdT

https://pin.it/3EhpkDz

ITM je čisto brez veze gledat se strinjam.

192cm, 92kg, 50let

Smeha smeha, 18.12.2021 ob 15:18

Saj sem rekla, da ne po glasu. ???? Samo vprašala sem, ker se tako rada identificiraš z raznovrstnimi slikcami drugih. Včasih besede več povedo kot zgolj ena slika. ?

si dobr primer zakaj ne prebavljam zensk 🙂

glupa si tok da brezveze

primerjala se nikjer nisem to je prvo,obraz ma vsak edinstven to sploh nisem nikjer primerjala,postava pa logicno

obstajajo tipi postave-konstrukcija

logicno bom najdla sliko da bo ista konstrukcija moji al kaj ni jasno??

dolgolaskica, 18.12.2021 ob 20:04

si dobr primer zakaj ne prebavljam zensk 🙂

glupa si tok da brezveze

primerjala se nikjer nisem to je prvo,obraz ma vsak edinstven to sploh nisem nikjer primerjala,postava pa logicno

obstajajo tipi postave-konstrukcija

logicno bom najdla sliko da bo ista konstrukcija moji al kaj ni jasno??

Pa saj tudi o obrazu ni govora.  ?

Einstein bi jokal od sreče, njemu ni potrebno nič dokazovati.. ???????

Moško občinstvo te že nestrpno čaka s tvojo ponudbo. Pa srečno pri pirhih. ☺☺☺

Covid 2021LE, 18.12.2021 ob 15:49

Vsesipokvaril- kle te bom pa razočaral. Ful debeli, gosti lasje, ki se sicer zarad motorja cepjo na konc. Tolk debeli, da vsadzga posebi vidiš. Pa še valoviti. Marskašna mi jih je fovš. Mam zgleda po dedku, k še pr 80-ih ni bil plešast.

redno striži konice pa še tega cepljenja ne bo.

?.. hahaha.. tvoj opis popestri temo.. (nisem na dolgolase in blondne drugače, tak da nič bat, sam si tko kjut napisal, da enostavno moram pokomentirat)

Moje mere niso bitne, sem jih že zapisala v preteklosti, nazaj pa dobila od monovskih vseznalcev da to pa že ni res! ker oni so jaz pa bolje vedo zame kot jaz zase hahahaha… oh faaak ejjjj… nazadnje sem brala da sem mala in debela z mastnimi lasmi.. a ta opis ustreza moji fenici in ne meni..

185 cm, 67 kg, 37 let

172 cm, 57 kg, 41 l.

Zadovoljna btw zelo. Kile so, kjer so, odkar sem se nehala ukvarjati z njimi in se raje ukvarjam s stvarmi, ki so mi v veselje, med tem tudi šport in miganje na prostem. Kat je pq tudi od vedno že prisotno pravzaprav.

181 cm, 81 kg.

189, 76 kg, 32 let, M

170 cm in 55 kg.

172/55/44

@Žalostna žena

To je dobro razmerje, zakaj si žalostna…

Je pa lepo videti, same postavne glavne igralke sč na kupu..

Moja višina, najbolj zaželjena pri ženskah, po anketah pred 20+ leti ampak zdej so drugi časi… Se pa trudim priti na sto kil, Ni moški moški, če nima sto kil, tud po anketah, hehe….

Popay npr, 19.12.2021 ob 12:11

@Žalostna žena

To je dobro razmerje, zakaj si žalostna…

Je pa lepo videti, same postavne glavne igralke sč na kupu..

Moja višina, najbolj zaželjena pri ženskah, po anketah pred 20+ leti ampak zdej so drugi časi… Se pa trudim priti na sto kil, Ni moški moški, če nima sto kil, tud po anketah, hehe….

Da te “potolazim” lahko je 5 zensk z istimi merami pa bo vsaka drugace zgledala ..

lazje je da prilimate primer konstrukcije kako zgledate kot pa da visina in teza ki dejansko ne pove vse

Za frizerja pa nimas? ??

Nisem ti fous las, moji so temno rjavi, gosti, skodrani, mocni in zdravi!

Visina za zensko primerna tvoji, teza sicer nekaj manj primerna, bi morala kaksno kilo dodat, ampak me resuje pescena ura, ki kljub mojim letom ni izgubila oblike.

(neeee, ne iscem par, nic bat!)

Moja postava je podobna postavi Mile Kunis. Nisem zadovoljna, ampak so neke stvari, ki ti jih je mati narava ali dala ali pač ne. Želela bi biti 10-15 cm večja in bolj curvy.

dolgolaskica, 19.12.2021 ob 12:39

Da te “potolazim” lahko je 5 zensk z istimi merami pa bo vsaka drugace zgledala ..

lazje je da prilimate primer konstrukcije kako zgledate kot pa da visina in teza ki dejansko ne pove vse

jp, probal s tremi iste višine in geštelom po razhodu iz dolgoleten zveze in ja, objem zvečer v pojsli po sexu enostavno ni bil isti kot z bivšo, ena druga energija, ona namreč niso bile navajene tega objemanja po sexu, delovale so trdo in okorno dokler jih nisem navadil, da so se kar topile od tiste prave ženske energije.. To so bili kot vidim zlati časi svobodnega življenja..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close