Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tetoviranje

tetoviranje

Hoooj!

Mene pa zanima, če katera(-i) ve, kje tetovirajo in koliko stane?
Kakšne imate izkušnje?

Pa lep dan!!!

od kje pa si?

tatu studijo vem da majo na Fitnes centru Forma (mb) Za cene pa najbolje da pokličeš (http://www.fitnesforma.com/)

ponosno lahko povem da sem od včeraj lastnica novega tatuja :))…
js sem bla v Celju..glede izkušenj pa…to je že moja druga in je bolj bolelo kot prvič…je tudi večja..čisto odvisno od mesta
cena: 23 tisoč

john the tattooator, v ljubljani na malem trgu. zihr najboljši tatuji v SLO! za svojega sem lani dala 80 tisoč, ampak je res velik!

Mito iz Nove Gorice tudi full dobro tetovira.Jaz imam tatu okoli popka,ki je tako v redu narejen,da je zdržal celo nosečnost brez kakršnih koli sprememb!!!Dobite ga pa v imeniku(N.G)Dimitrij Vremec!!!!

P.S:Pa skoraj nič ne boli!!!

LP:))))))))))))))))))))))))))pink

Koliko si mu pa plačala?

15-tisoč ma to ti pravim šest let nazaj!Zdaj ne vem koliko računa!Tatu je pa po šestih letih in nosečnosti še vedno lep,tako,da se ti res splača!

LP:))))))))))))))))))))))))))))))pink

1800 euro – MaxClan Tatoo shop Wienna – cel zgornji del hrbta, pa ramena. Delal mi ga je 4 dni, potem pa še en teden nisem mogel spati 🙂

nikoli si ne bi mislila, da imas ti, abisal, tak tattoo 😛

Kaj ne veš, da je tetoviranje že iz mode? Zdaj si ti nesrečniki že popravljajo mladostno zablodo z laserji in presaditvami kože, da bi znebili tatujev.
Sem videla na morju mamo s tremi otroki in tatujem, ki je na povešeni koži izgledal – obupno. Sploh pa si ne znam predstavljati kakšne stare mame ( tudi ve boste nekoč, kajne?) s tatujem na riti.
Meni se zdi, da tatu skazi, ne polepša.

tvoje mnenje.

Ko bo naša generacija stara, bo tatu na riti stare mame nekaj povsem običajnega.

Bi rekla, da se jim je pred 40 ali 50 leti zdelo nepredstavljivo videt žensko skoraj nago (malo širši pas=kao minika + majčka na ručke al pa še to ne + štekli) pa je takih danes na cesti…. vsaka ki si upa.

živi in pusti živeti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close