Tetovaže
Daj svojo sliko, 07.08.2025 ob 11:19
ahmm, 07.08.2025 ob 11:00
Anonimno 3879, 07.08.2025 ob 10:52
Nehajte prosim Vas lepo nekaj posploševat, kajti tatuji so lahko zelo lepi ali pa zelo grdi.
“anonimno3879” …ja, slo lepi, če imaš en droben, majhen tatu, ne pa “poštrihane” vse okončine: podlaket, nadlaket, stegna …faaak…pa, a ne vidte, kako grdo je to?. kaj drugega kot resna motnja ne more biti…
Prilepi svojo sliko, pa sliko svoje žene in bomo ocenili kaj vse je grdega na tebi in kako babo si si zbral, če si jo sploh zmožen dobit. Tatu je tvoj najmanjši problem.
..”daj svojo sliko” …dej debil – a ločiš kaj je naravno in kaj je umetno inznekaženo? morš bit res ubrisan v betico, da plačuješ zato, da te celega “počečkajo” … očitno gre trend še naprej, in si, pacienti, tetovirate, po novem, tudi predel grla…da ne bi o tem, da je imeti hrbtno stran dlani porisano, že vsakdan … usekanci 😀
ahmm, 07.08.2025 ob 12:13
..”daj svojo sliko” …dej debil – a ločiš kaj je naravno in kaj je umetno inznekaženo? morš bit res ubrisan v betico, da plačuješ zato, da te celega “počečkajo” … očitno gre trend še naprej, in si, pacienti, tetovirate, po novem, tudi predel grla…da ne bi o tem, da je imeti hrbtno stran dlani porisano, že vsakdan … usekanci 😀
Imaš prav, ti si na boljšem. Jaz za tatu plačam, ti si pa že naravno zabit.
Debil si ti, 07.08.2025 ob 13:37
Imaš prav, ti si na boljšem. Jaz za tatu plačam, ti si pa že naravno zabit.
..itak, pacient, kok boš šele plačal, da ti ga odstranijo… bedak. aja, pol s tok grd, da rabš pozornost pritegnt s tem, da s iznekažen?, …jao…itak, vsak k te vid, da s moten – kako boš šele cez par desetletij to za vidt…cccc…
pa zakaj??, 07.08.2025 ob 13:53
Niti eden od vas zgoraj ni odgovoril na vprašanje avtorice.
Zakaj ste si dali narediti tatu?
Se bo kdo ojunačil, se vprašal zakaj in napisal?
Naredila sem si tatu zato ker mi je všeč. Enako kot grem na morje za letni dopust, ker mi je všeč. Barvam se na blond, ker mi je všeč. Živim v hiši ker mi je všeč. Oblačim se v kavbojke ker mi je všeč. Vozim električni avto, ker mi je všeč. Nosim uhane, ker mi je všeč. Ne jem veliko mesa, ker mi ni všeč. Ne hodim v visokogorje, ker mi ni všeč. Ne pijem alkohola ker mi ni všeč.
Razumeš? Meni je všeč. Meni. Ti počni kar ti želiš, jaz počnem kar jaz želim. Nikomur nisem dolžna polagati računov zakaj imam tatuje, pobarvane lase, uhane v ušesih, niti zakaj ne maram alkohola. Nekaj mi je všeč in nekaj mi ni.
Vsako spomlad in vsako poletje so tu debate o tetoviranih ljudeh. Zakaj vas motimo? Saj gre za naše telo! Glejte stran in ne rinite v nas. Nič vam nočemo. Nihče te ne sili da se tetoviraš in nihče te ne sili da grdo pišeš o nas.
Zakaj si tako grd človek da grdo pišeš o nas?
Anonimno387, 07.08.2025 ob 14:32
Najhuje je, da so v barvah strupene težke kovine, ki zastrupljajo jetra in povzročajo demenco.
Kemija ki jo dnevno ješ in si jo mažeš na kožo je hujša. Si kdaj videlo kakšen strup je v barvah za lase? V sončnih kremah? V oblačilih? Kakšen strup so cigareti in alkohol?
foušija vas daje ker si ne upate dati tatu in stati za tem. Ljudje so pogumni in stojijo za svojimi tatuji. vi pa kot ščeneta bevskate vanje in se praskate kjer vas ne srbi.
Anonimno 7527, 07.08.2025 ob 14:45
Čisto preprosto. Pomanjkanje pozornosti in biti nekdo več. Poglej me, kaj imam in kaj si upam. Tudi obrambna drža, znotraj prestrašeni, od zunaj pogumni, samozavestni.
Foušija vas daje ker si ne upate dati tatuja in stati za tem. Ljudje so pogumni in stojijo za svojimi tatuji. Vi pa kot ščeneta bevskate vanje in se praskate kjer vas ne srbi.
Kemija471, 07.08.2025 ob 15:57
Kemija ki jo dnevno ješ in si jo mažeš na kožo je hujša. Si kdaj videlo kakšen strup je v barvah za lase? V sončnih kremah? V oblačilih? Kakšen strup so cigareti in alkohol?
foušija vas daje ker si ne upate dati tatu in stati za tem. Ljudje so pogumni in stojijo za svojimi tatuji. vi pa kot ščeneta bevskate vanje in se praskate kjer vas ne srbi.
KAkšen komentar omg. Kaj si ne upamo? Nočemo! Ker je res navgravžno!
Kar tolaži se. Ampak barve, ki jih uporabljajo za tetovaže so mnogo hujše od barv za lase (ki tudi niso nedolžne), in dokazano pomembno zvišujejo tveganje za raka, alzheimerjevo, parkinsonovo itd. Pa govorim o licenciranih tetoverjih, ki uporabljajo legalno kupljene barve. Vemo pa, da se vas večina tetovira pri tistih, ki delajo na črno in naročajo najcenejše barve na Temuju ali še huje, na črnem trgu. To je pa kot ruska ruleta.
Določeni zgleda živite v napačnem stoletju, danes ima tatu praktično že vsak drugi, od navadnih delavcev, do policistov,zdravnikov,reševalcev,bankirjev itd.
Če upoštevamo logikov zahojenih debilov tu gor so potem v Skandinaviji sami debili z nizkim IQjem, v depresiji, na robu samomora, pa bi v ta koš prej dal debile tu gor. Kaj vas sploh briga, kaj ima kdo? Tatu se da odstranit, to vašo debilnost v glavah pa pač nikoli.
Hahaha na stara leta bom vesela da sem ziva in upala da mi bo zravje sluzilo…ne pa kako izgledajo moji tatuji.vsaj ljudem ne bo dougcas ko me vidijo in bodo lahko gonili goflje tako kot vi sedaj;)a mislite da bo vasa zgubana koza kaj lepsa od nase:D Raje se brigajte zase in za bolj pomembne stvari v zivljenju.Lp
Eliza910, 10.08.2025 ob 12:06
Meni to ni všeč! Jaz se še nakita hitro naveličam, pa ne da bi potem en tatoo prenaša celo življenje na svojem telesu. Ni šans!
Vidiš, ti se hitro vsega naveličaš in te nihče ne obsoja zaradi tvojih nenehnih menjav. Zakaj obsojate nas, ki si poslikamo svoje telo in se tega ne naveličamo?
Moj prvi tatu (lastovka) je rabil tri leta, da se je rodil. Drugi tatu (planika) pa je nagrada sama sebi za uspešen življenjski projekt. To je moj nakit, ki ga pokažem, če želim, sicer ostane skrit.
Grše je, če je človek zavestno zanemarjen kot pa zavestno tetoviran. Na koncu bomo pa vsi prah postali, s tinto ali brez.
Tteoviran si lahko, če si Dončič ali Šeško. Skratka milijonar, ki živi daleč od navadnih ljudi.
Vi navadni s svojimi tetovažami le še povdarjate svoje luzerstvo. Sori, vedno, ko vidim na blagajni trgovine neko overweight žensko, tetovirano po rokah, si sam pri sebi mislim, da je res za.jebala samo sebe maksimalno, vitzualno in intelektualno.:)
Forum je zaprt za komentiranje.