Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Testo za kanelone

Testo za kanelone

Zanima me, če kdo dela kako drugače testo za kanelone? Ne želim peči palačink in potem vse skupaj še cvreti. To sem videla pri Jamie-ju Oliverju. Imel je sicer kupljeno testo, ki je bilo podobno vlečenemu. Sporočite mi prosim, če ste videli kje se testo mogoče tudi kupi.

LP, Dreja

Testo se kupi skoraj prav v vsaki trgovini.Jaz sem jih že velikokrat naredila.Odlični so.Boljši kot s palačinkami.

Se eno vprasanje. Je to sveze testo ali taksno kot za testenine in ga po potrebi pred uporabo pokuhaš?

Jamie Oliver je imel sveže testo za lazanje in je lahko lepo zvil. Jaz bom krpe za lazanje, ki jih kupim suhe, malo pokuhala, samo toliko, da bo šlo zvit. Je kdo kje videl sveže liste za lazanje, jaz jih vsaj v Intersparu nisem. Doma imam še na zalogi tudi suhe prave kanelone (mislim da od Grande), torej take trde tulce, je pa taka pacarija, da strpaš v njih nadev, da je groza.

Pri nas dobim v trgovini sveze od nekega privatnega proizvajalca.Dimenzije kot suhe.Dela tudi krpe za lazanjo in druge dobrote.Vse dnevno sveze.Priblizno en mesec nazaj je zacel.Se bom pozanimala za ime proizvajalca.Ne vem,ce sem videla,ali jih ima tudi Pecjak.Prej sem delala sama.Suhe cevke so res ziv obup,bolje je rolati. Lep dan Babi

Jaz kupim zmrznjenega.Potem pa ga pustim dve uri,da se odtaja.Razvaljaš in to je vsa umetnost.

V TALIJI V VSAKEM DISKONTU DOBIŠ “suhe” KANELONE, MISLIM, DA SO OD BARILLE, SO PA ZOPRNI ZA TRANSPORT, KER RADI POČIJO. IMAJO PA TO PREDNOST, DA JIH SUPER ENOSTAVNO NAPOLNIŠ ( NIČ PREJ NE KUHAŠ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close