Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testne palčke

Testne palčke

Lahko se delate norca kolikor hočete. Mene ne gane. Bo pa kmalu prišlo kaj ven kar se skriva. Tudi leta 1700 ne bi verjeli če bi jim kdo omenil mobitel, letala …

Pa še to: moja tema ni iz fb ali od potrča ker jih ne spremljam. Nimam pojma kaj pišeho oni. Za te palčke se je pisalo že lani v tujini.

Odgovor na objavo uporabnika
Resnica840, 17.09.2021 ob 15:41

Lahko se delate norca kolikor hočete. Mene ne gane. Bo pa kmalu prišlo kaj ven kar se skriva. Tudi leta 1700 ne bi verjeli če bi jim kdo omenil mobitel, letala …

Saj verjamemo. Izraelci so dejanje cepljenjas Pfizerjem že označili kot genocid nad njihovim narodom.

ma ne seri, 17.09.2021 ob 12:08

Resnica840, 17.09.2021 ob 11:52

Facepalm, 17.09.2021 ob 11:43

Resnica840, 17.09.2021 ob 11:34

ma ne seri, 17.09.2021 ob 11:29

Resnica840, 17.09.2021 ob 11:17

Tu gor je bilo že na stotine tem o covidu in cepivu, mene pa res zanima, ali se zavedate, da so palčke za testiranje, ki vam jih potiskajo v nos, lahko okužene?! Zakaj jih morajo poriniti tako globoko? Lahko vzmejo bris tudi iz ust, a imajo navodila iz NIJZ, da v testnih centrih tega ne smejo delat, čeprav je možno, se da. O teh sumljivih palčkah je bilo govora že lani, a so dali eno nejasno nepopolno pojasnilo in ljudem je bilo očitno to dovolj. Se zavedate, da vas ravno s palčko lahko okužijo? Pa nisem Darwin, ker berem, da ga običajno žolčno napadate.

Še vsakič, ko sem bila na testiranju (pa ne samo v Sloveniji), so pred mano odprli paket, ki vsebuje eno (1!) palčko. Ne more biti okužena.

Tudi v kompletih za samotestiranje je pakirana ena sama palčka.

Glede okužbe pa bi bilo popolnoma vseeno, ali ti bris jemljejo iz nosu ali ust.

Očitni ne dojamete. Na vrhu palčk so lahko potreseni ZAPAKIRANI virusi, ne gre za bakterijske okužbe iz okolja, zraka. Ja tudi v ustih je isti curc, sano vseeno ti ne rinejo v globino glave. To me zanima, če vam je jasno, da tudi preko palčk potekajo plani, pa ne vemo?

A ti še nisi slišal za sterilno proizvodnjo medicinjske opreme in zdravil. A ti misliš, da palčke izdelujejo in pakirajo na prašičji farmi v Hočah?

Zakaj takoj napadate? Saj ne obstajajo samo 24ur in MmsRtvslo. Berite po svetovnem spletu, kaj vse je v ozadju. Še enkrat – ne pišem o bakterijah zaradi umazanije!!! Ampak o tem da preko palčk širijo viruse covid! Hoče ja … Đizs

Prvič sem bila testirana konec zime in od takrat naprej še kar nekajkrat.

Če bi prek palčk širili virus, se ti ne zdi, da bi že zdavnaj zbolela? Pa nisem.

Enako. Testirala sem se velikokrat. Tudi ko so bili domaci pozitivni na pcr, sem bila jaz negativna. Na palckah ni nic.

vzami kakšno knjigo v roke, 17.09.2021 ob 15:20

tukaj se jaz strinjam, 17.09.2021 ob 15:17

ma ne seri, 17.09.2021 ob 11:41

Nisem cepljena, nimam namena se cepiti, nisem zbolela, pa vseeno ne vidim zarot povsod in v take okužene palčke enostavno ne verjamem.

v to,da so okužene palčke ne verjamem… verjamem pa da bi nas moralo skrbet, kaj nje na njih – sploh, ker to obsedeno množično počnemo – in za tako obsedeno množično uporabo niso strokovno namenjene in ne priporočene… prav tako  menim,da stalno žokanje po nosu s tem na dva dni ni strokovno in tudi ne ok… ne pravim tu pa tam – to ni nič narobe… konstant drgnjenje po nosnem prekatu in sluznici pa ja ni strokovno priporočljivo in povzroča poškodbe….

nobena od teh palčk ni bila nikoli strokovno namenjena za dnevno ali dvednevno uporabo na ljudeh-  so bile namenjene ja za vseti bri sti in tam – recimo za gripo 1x na leto… ne pa na dva dneva… ljudje to ni normalno in ni zdravo in ni strokovno in ni prav…

ni problem namišljeni virus – problem pa je obdedeno dvodnevno vtikanje tega ljudem v nos – to ni strokovna uporaba teh palčk za to niso strokovno namenjene – niti z vidika zdravja, da sploh ne gremo do tega da tudi test sam nič strokovno ne dokazuje in potrjuje…

če se pa premaknemu do puferjev – tukaj pa verjamem,d a so namesto za dokazovanje covida vzelui puferje z virusi gripe – in so ljudji kao testirali za covid, v resnici pa so v labu dokazovali gripo… tako je bil človek v resnici pozitiven na gripo – mislič,da je testiran na covid, rekli pa so mui kar lepo lažno,da je covid pozitiven – tako je prinesel več dnarja zdravstvenim ustanovam…

tako si razlagam tudi dejstvo,da nijz v lasnko jesensko zimski sezoni ni potrdil uradno niti enega primera gripe – ker so vsem lagali,da imajo covid, čeprav so bili zagotovo taki, ki so bili v resnici pozitivni na gripo… pač gripozi bolnik pač ni prinesel dnarja ustanovi, zato so raje rekli,da ima covid

a ti si že kdaj vidla eksponentno funkcijo? zdaj pa to poveži z okužbami, inkubacijsko dobo, kužnostjo in voila, mogoče znaš celo 2 preostali možganski celici vklopit.

kaj blodiš – očitno ti možganske celice ne delajo – to je na tvojem nivoju komuniciranja. kaj ima tvoje blodenje veze z mojim zapisom prosim… nobene

A je šel se kdo zdrav testirat in je po vnosu palčke zbolel?

bubamara925, 17.09.2021 ob 21:06

A je šel se kdo zdrav testirat in je po vnosu palčke zbolel?

Ja jaz poznam eno punco ki je po testiranju morala na urgenco. Zelo zelo mlada in je morala na EKG, slabo ji je bilo dva dni. Potem ne vem kaj je bilo, kako se je končalo. Noben na urgenci ni imel pojma kaj sploh ji je.

yram, 17.09.2021 ob 15:56

Enako. Testirala sem se velikokrat. Tudi ko so bili domaci pozitivni na pcr, sem bila jaz negativna. Na palckah ni nic.

Super, hvala bogu. A dvom bo vseeno ostal.

Ena kolegica si je palčko namesto v nos vtaknila v ritko!!

Trdi, da ji je ful pasalo.

genetika je ključna, 17.09.2021 ob 15:25

ma ne seri, 17.09.2021 ob 13:53

Hahajaja, 17.09.2021 ob 12:22

No morda si imuna na virus,če virus laboratorijsko narejen ima nek genski zapis in se zagotovo vseh ne prime(to vidimo že iz prakse,da eni ne zbolijo ).So pa tudi takšni,ko bil test prvič negativen in kasneje dobili simptome in zboleli in test bil pozitiven.

A pa ravno jaz naj bi bila taka, ki bi bila imuna na virus?

Daj parkrat globoko vdihni in pomisli, kaj pišeš!

žZakaj pa ne? Odvisno tudi od genetike.

Skandinavci so tak primer -potomci Vikingov. Tudi jaz imam skandinavske prednike sicer – in tudi neokuženo, še niti potestirano,ker mi ni bilo treba. Pa tudi nobenih viroz vsaj ene 7 let. Pa okoli mene bolniotroci, drugi ljudje, meni pa nič. Lahko rečem, da jih poližem inpokušujem  in so me lahko pokjašljali, pa nič.

Slovenija in ex Juga:  pretežno balkanski geni s turškimi uskoki v rodovnike. Zna bit veliko na genetiki – sj cepivo je pa vektorsko in mRNA…….

Omg ti si supergirl.

Resnica840, prav imaš. Palčke so tovarniško ‘obogatene’ in original zapakirane. Različni strupi so na njih, odvisno od serije. Nekateri zdravniki in laboranti so se sami prepričali. Naivni pa naj verjamejo lažnivim medijem, če želijo. Na enem testiranju me je ob dotiku palčke zapeklo, pa ne zaradi tehnike odvzema, samo zaradi dotika. Dva tedna po tem brisu se mi je začela pojavljati bolečina za prsnico, kot angina pektoris ali košček infarkta. Z razstrupljanjem telesa je počasi izzvenelo.

efg, 17.09.2021 ob 14:12

Grenivka422, 17.09.2021 ob 13:44

efg, 17.09.2021 ob 12:18

Pa ljudje, vi ste že čist utrgan. Kakšne okužene palčke no? Kaj boste še naklofal, pa to ne morš verjet. Se mi sploh ne zdi več čudno, da (spet) obstaja folk, ki verjame, da je zemlja ploščata.

Meni pa se to ne zdi tako smešno in zgražanja vredno. Zaplankanost in slepota lahko škodita. Avtor je lepo vprašal ker tudi sam dvomi v vse. Jaz tudi, iz enega samega razloga-ker je že toliko manipulacij, neresnic in nelogičnosti ven prišlo, da sem se tudi sama lani spraševala, zakaj tako globoko rinejo v nos do sinusov, saj bris se lahko vzame iz ust ali na začetku nosa. In v tem vprašanju ne vidim nič nenavadnega. Tudi veliko je bilo dvomov lani o tem kaj je na konici palčke. To ne pomeni, če do zdaj niste bili pozitivni, da zdaj ne morete bit. Ne okužijo vsakega kar tako. Gre za prirejanje statistike. Poznam enega gospoda, ki je bil zdrav in po testiranju pozitiven. Ni imel ne šmrkanja ne kašlja, vročine ali glavobola. Nič. Po desetih dneh je bil negativen (?).

Ravno to je zaplankanost, da nobenemu ne verjameš. Oziromo bolje, da verjameš Facebooku, IG, Potrču in podobnim bolj, kot ljudem, ki so te zadeve študirali leta. To je zaplankanost najhujše sorte, ker se imaš za hudega strokovnjaka, ki se v bistvu fila z nepreverjenimi dejstvi, ki krožijo po netu.

Nimaš pravega argumenta, nisi me prepričal. A vi kaj drugega berete kot enoumne slovenske članke? Skrb za zdravje že ni zaplankanost. In zakaj mislite, da ljudje nimajo svoje pameti, da moramo res na FB po informacije??

Grenivka422, 17.09.2021 ob 23:16

Nimaš pravega argumenta, nisi me prepričal. A vi kaj drugega berete kot enoumne slovenske članke? Skrb za zdravje že ni zaplankanost. In zakaj mislite, da ljudje nimajo svoje pameti, da moramo res na FB po informacije??

Ne ne, saj imate še druge strani. Planet lepote, bitchute, ipd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close