Testiranje prve triade – samo povem
Samo da povem. Naša dva sta 1 in 3 razred. V obeh razredih jih je 25+.
Danes sem jima dala, da se sama potestirata.
Tamalajši se bo najprej drl, potem pol ure ne bo pustil nič, vmes bo vse zašmrklano in zajokano.
Tavečji bo prvih parkrat lepo se pobirasal, vendar je že danes prviči privlekel palčko celo krvavo ven. Če se bodo brisali vsake 3 dni, se mu bo začela ulivat kri in potem se kakšno uro ali več ne ustavi.
Po brisanju sta par minut kihala in se solzila vse popvrek samo v robček ne.
Pa predvidedvam, da naša dva še nista najhujši primerek.
S tem, da na šolski avtobus zjutraj pa potem lahko gre brez testa, kjer so učenci še iz drugih razredov?
Obilo sreče draga učiteljica.
hdrhdsf, 08.11.2021 ob 09:54
Samo da povem. Naša dva sta 1 in 3 razred. V obeh razredih jih je 25+.
Danes sem jima dala, da se sama potestirata.
Tamalajši se bo najprej drl, potem pol ure ne bo pustil nič, vmes bo vse zašmrklano in zajokano.
Tavečji bo prvih parkrat lepo se pobirasal, vendar je že danes prviči privlekel palčko celo krvavo ven. Če se bodo brisali vsake 3 dni, se mu bo začela ulivat kri in potem se kakšno uro ali več ne ustavi.
Po brisanju sta par minut kihala in se solzila vse popvrek samo v robček ne.
Pa predvidedvam, da naša dva še nista najhujši primerek.
S tem, da na šolski avtobus zjutraj pa potem lahko gre brez testa, kjer so učenci še iz drugih razredov?
Obilo sreče draga učiteljica.
A tvoja otroka nimata staršev?
pa kaj ste smešni, logično, da se otroci ne morejo sami testirat. Pa ne se zgovarjat na Avstrijo, imam sorodnike tam in punca je v drugem razredu, testirajo se s slino, ne s palčkami v nos..
Tako kot je napisala avtorica, moj je v petem, pa ne vem, kako bo, ker nima ravno občutka, kako daleč potisnit, še bolj pestro bo pa pri večjem, ki je v osmem, njemu pa zelo pogosto teče kri iz nosa, že če se malo bolj usmrka..Ima slabše žilice v nosu, sva hodila že tudi na urgenco, da so mu žgali in se je kri ustavila.
Bedarija v glavnem taka da je ni večje..
pa kaj hudiča delate, 08.11.2021 ob 10:39
Pa kaj hudiča delate z njimi?
Moja sta 1. in 2. razred, tretja se testira že nekaj časa (9.razred).
Pač sinoči smo se testirali vsi, vsi trije otroci in jaz, da sem jima pokazala. Brez težav, smo naredili celo igrico iz tega in bo tudi danes v šoli šlo brez težav.
danes ne, kvečjemu drugi ponedeljek.:) Al si jim že danes dala teste s seboj?
Naši mulci so motorično nesposobni, učiteljice v 3. razredu ugotavljajo, da ne znajo niti škarij v roki držat in rezat papir z njimi. Kaj šele v prvem. Zavezovanje vezalk, hahahha., mogoče v 7. razredu rata. Po štengah ne znajo hodit prvošolci, eni se morajo držati za ograjo in stopati najprej z eno nogo na štengo, potem pridružijo drugo na isto štengo, pač kot normalni dveletniki. Vse potencialno nevarne površine mora šola zavarovati, po tleh pri igralih bo kmalu spominska pena, kjer je 40 cm višine, mora biti vse zavarovano…. To je vse v vati do polnoletnosti, ne smejo imeti noža ali škarij v roki do 8. razreda, skratka, kaj pričakujete? Itak ne bodo znali nič. Dva v oddelku mogoče, vse ostalo pa je zaostalo v razvoju.
uh uh uh, 08.11.2021 ob 10:50
Naši mulci so motorično nesposobni, učiteljice v 3. razredu ugotavljajo, da ne znajo niti škarij v roki držat in rezat papir z njimi. Kaj šele v prvem. Zavezovanje vezalk, hahahha., mogoče v 7. razredu rata. Po štengah ne znajo hodit prvošolci, eni se morajo držati za ograjo in stopati najprej z eno nogo na štengo, potem pridružijo drugo na isto štengo, pač kot normalni dveletniki. Vse potencialno nevarne površine mora šola zavarovati, po tleh pri igralih bo kmalu spominska pena, kjer je 40 cm višine, mora biti vse zavarovano…. To je vse v vati do polnoletnosti, ne smejo imeti noža ali škarij v roki do 8. razreda, skratka, kaj pričakujete? Itak ne bodo znali nič. Dva v oddelku mogoče, vse ostalo pa je zaostalo v razvoju.
Kaj pa če si prst odreže, že tako so zdravniki preobremenjeni? A ti sploh veš, da še niti osemnajst let nimajo!
pa kaj hudiča delate, 08.11.2021 ob 11:05
Ta velika danes, druga dva pa naslednji teden, ja.
Ampak igrali smo se že včeraj, ker vesta, da se bosta morala testirati tudi onadva.
ta velika se je kvečjemu doma, do zdaj so se doma testirali, če so se.. v šoli, vsi začnejo naslednji teden.
Jahnoooo, 08.11.2021 ob 11:12
V navodilih lepo piše, da mora mlajšim od 14 let pomagati odrasla oseba. Ne se potem čuditi, ker rezultati ne bodo pravi, če se ne testira v skladu z navodili.
pa sej ni to bistvo, važno je, da se nekaj dela in da se nekaj proda. Ko se greš testirat, ti skoraj do možgan potisne palčko, otroci bodo pa samo malo pobrisali, vsaj tako bom jaz svojim naročila.
Seveda se strinjam s tem, da je tole testiranje in nasploh epidemija in prisilno cepljenje in vse to ena navadna bedarija in verjetno je pač treba toliko in toliko testov spraviti v promet (kot pravijo kriminalisti: vedno sledi denarju).
Ampak zanimivo, da nisem nobenega starša slišala, da bi imel problem glede testiranja otrok, ko je bilo treba iti na dopust.
Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Če ima ta mojster še malo podpore in objektivne razlage, pa sledi čista zmaga. Tu je že videti, da se z otrokoma ne ukvarjaš, da prelagaš (in to sarkastično poudarjaš) napake svoje vzgoje, razlage in približevanja dejstev otrokom pač na druge, pa še posmehuješ se, da bo nekdo za teboj brisal. Ni kaj, se ni za čudit, da je stanje kakršno je.
Forum je zaprt za komentiranje.