Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek testiranje od pon naprej

testiranje od pon naprej

Odgovor na objavo uporabnika
Mary nepr, 19.08.2021 ob 18:42

Pa kdo bo sel v boj ljudje bodite resni. Vsi smo siti, na toplem, imamo denar na racunu, otrokom nic ne manjka itd. Pa kdo bo sel.?

Upor bo ko bomo vsi po vrsti lacni, ker nam drugega ne bo preostalo. Vsi se mi kurcimo na netu za neke pravice , pol pa gremo in narocamo po spletu (evo jaz prva, danes narocila ni da ni) in medtem, ko srfamo po spletnih trgovinah prosla baka z revolucijo :)))

Dobro je nam in dokler nam je dobro bomo pac malo ropotali na netu in oni to tocno vedo, vec od tega pa itak ne bo haha

lagodje nas bo uničilo!

fkghčsy, 19.08.2021 ob 21:29

Para Bellum, 19.08.2021 ob 21:25

Ena južna neprijavljena, 19.08.2021 ob 16:59

Muha626, 19.08.2021 ob 15:45

Ena južna neprijavljena, 19.08.2021 ob 14:44

ti dete pametno, 19.08.2021 ob 12:38

Ena južna neprijavljena, 19.08.2021 ob 12:36

fkghčsy, 19.08.2021 ob 11:14

Ampak obenem je samoplačljivost ukinjena za vse, ki se morajo testirat zaradi vladnih odlokov. Torej praktično za vse.

Je.beš vladni odlok, zato se tud zastonj ne mislm testirat.

A nam znaš razložit, kako boš vstopilo v UKC brez testa?

Če oz ko bom morala, al  normalno al pa s kreganjem. Pa sej ko vas berm, se sploh ne čudm da smo kjer smo.

Halooooo, PCT je ODLOK, ODLOK NI ZAKON!!!! Dejte to že 1x dojet noooo. Pa sej ni čudn da se delajo norca iz nas vseh. In to velja POVSOD, tako po trgovinah, UKCju…čeprav sm glih prej ko sm tuki gor prebrala da UKC zahteva PCT, vprašala 3 frendice, vse 3 medicinske sestre, pa nobena pojma nima o tem. Haloooo? Da ne napišm še kej, kar je pa res skregan z logiko.

Prej edina stvar katero sm upoštevala vsaj kolikortolk je blo nošenje maske, na vse ostale njihove odloke sm se požvižgala. Odkar sm pršla v stik z 1 pravnikom, pa se tud sama vsaj mjčkn bolj poglobila v zakone, tud te ne nosm več. Pa nimam nobenih večjih problemov s tem, pa sm po raznoraznih trgovinah…skor vsak dan. Tm kjer je varnostnik, me je znal kdaj res upozort: gospa maska, jst pa njemu, gospod zakon. In sva bla zmenjena. Zdej hodm v tiste trgovine čist normaln. En mi je 1x težil da imajo oni svoj zakon, sm rekla ok, pokažte mi ga in sva bla zmenjena. Res da je blo to tuki na Hr, je pa isto tud v Slo. Odkar sm “podučila” še neki frendic in frendov o vsem tem nategovanju folka, tud oni v Slo več ne upoštevajo teh vladnih odlokov, pa nimajo kakšnih večjih težav. Še mejo prehajajo skor bp. Zna kdo na meji mal zatežit, ampak na konc jih spustijo čez.

Haloooo, nič ti noben ne more vsaj dokler ni vse to v zakonu. Tud delodajlc nima pravice zahtevat nobenga PCTja, gostinc…NOBEN. PRJAVT VSAZGA in basta.

Dokler boste pa hlapci, ubogljivi, poslušni…pa naj delajo z vami kar hočjo, z mano zihr ne. NEPOKORŠČINA!!!

Še ena brihta, ki misli, da če pozna enga pravnika pa vse ve.

Smo imeli enga takega v trgovini je kolegu poklical policijo, ker ga je odslovil iz trgovine.

Je tele dobilo kazen pa ne zato, ker ni nosil maske, ampak zato ker je neupravičeno klical policijo.

Tako da brihte vi kr grozite s tozbami in odvetniki. Ni vse tako kot vam prodajajo.

Vseen drek a poznaš kakšnga pravnika al ne. Ustavo valjda imamo, zakone tud, ane? Ni treba poznat pravnika, sam ustavi in zakone mal prebereš.  In sam to velja, NIČ DRUZGA. Poserjejo se lahk na te njihove odloke, uredbe….pa ti verjela al ne. Sama sicer še nism imela prilke se tožart zarad teh gluposti, tud prjavt ne, do zdej sm se z vsakim kr na hitr zmenla, imam pa par frendic in frendov, ki so zarad teh glupih odlokov dobil kazn policije, sicer plačal, ampak so mislm da že vsi dobil že povrnjen dnar nazaj.

In še 1x, mene osebno NE BO NOBEN JE.BU V GLAVO. Če ne bo šlo zlepa, bo šlo zgrda. Če bo treba, grem najprej sama v akcijo s prijavami bilo koga, me ne zanima kdo oz kaj je tist, se ne bojim nobenga. Če to  ne bo uspešn, pa tud prek odvetnika, nobene panike za to.

Skratka, POSERJEM se na VSE te njihove odloke, tako testiranje, kot cepljenje, omejitve gibanja, druženja…

??? Čestitke za pogum!! Si predstavljate, če bi bili vsi državljani tako trdno odločeni (kot je Ena južna), da se ne bo nihče iz njih norca delal in jih je.bal v glavo???

Bi vlada malo drugače komunicirala s prebivalci, ne pa z odloki, ustrahovanjem in vsakodnevnim medijskim posiljevanjem!

Če ne bi bil vse skupaj en velik blabla. Punca je na Hrvaškem, kjer se jim itak jeb. za vse. Pri nas bi pa tenko piskala s takim odnosom.

To ti mislš. Ok. Vidjet čemo iduči mjesec 😀 vem tud kako je v Slo, sm par frendic in frendov že kr neki cajta nazaj “podučila” o pomembnih zakonih 😀 tud ne misl da je na Hr kej drugač kot v Slo, smo v vsem tem cajtu obletel vse živo, Istro celo, in pol  Dalmacije 😛

Po najnovejših info. se rabim testirat na svoje ali na stroške delodajalca ?

kozmetičarka, 20.08.2021 ob 09:10

Po najnovejših info. se rabim testirat na svoje ali na stroške delodajalca ?

Kot sem brala naj bi bilo za kozmetičarke zastonj, tako kot za trgovce, gostince,naj bi krila država.

ZAKONU ima odlok ki definira testiranje podlago??? V nobenem ne?!! Kar pomeni da so ti odloki samemu sebi v namen in so protizakoniti in proti ustavni!!!! NIHČE se naj ne gre testirat…ne glede na to kdo test plača!!!!

Ena južna neprijavljena, 19.08.2021 ob 23:54

To ti mislš. Ok. Vidjet čemo iduči mjesec 😀 vem tud kako je v Slo, sm par frendic in frendov že kr neki cajta nazaj “podučila” o pomembnih zakonih 😀 tud ne misl da je na Hr kej drugač kot v Slo, smo v vsem tem cajtu obletel vse živo, Istro celo, in pol  Dalmacije 😛

Hvala za potrdilo, da samo nakladaš iz tujine, kako boš v Sloveniji red delala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close