Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek testiranje na hr

testiranje na hr

Na dopustu si recimo 10 dni, moraš na test pred povratkom. Kaj če je pozitiven?Kako gre potem stvar naprej?

Greš s + testom domov.

Če te zahakla na meji greš v karanteno.

Če pa te ne….

Odgovor na objavo uporabnika
jaz na tvojem mestu, 26.07.2021 ob 08:58

Greš s + testom domov.

Če te zahakla na meji greš v karanteno.

Če pa te ne….

Jaz sem že nazaj še pred  testiranji. Zanima me hipotetično. Bi na nijz vedeli? Krek, mogoče ? ))

kako to gre, 26.07.2021 ob 09:02

Jaz sem že nazaj še pred  testiranji. Zanima me hipotetično. Bi na nijz vedeli? Krek, mogoče ? ))

Krek- on bi ziher vedu.

Teoretično bi moral ostati dol v karanteni do naslednjega negativnega testa. Praktično pa se spokaš in odpelješ čez mejo, razen če naletiš na policaja, ki preverja dokumente, takrat greš pa v domačo karanteno.

koliko na mejah preverjajo? na meji z italijo delajo le štih probe. kako je tu na dragonji,sečovlju, pa na proti vzhodu?

Se vsedeš  v avto. Pelješ domov in doma vsi v karanteno + na pcr test.

Dol imajo le negativne teste. Jim ne gre v prid, če bi bili pozitivni.

Moram povedati, da so kar preverili vse dokumente za prestop meja…

Take mamo, 26.07.2021 ob 16:22

Moram povedati, da so kar preverili vse dokumente za prestop meja…

Pri nas v sredo za  dol samo OI na daleč.Danes dopoldan za nazaj na naši strani pogledali tudi papirje, pol ure za nami pa nič.Kakršne volje so.

Nase papirje so na meji temeljito pregledali. Se dobro, da smo vsi cepljeni.

Kje je karantena,če si testiran na morju in pozitiven(HR)? Na straneh nijz nič ne piše o tem,

Pojdi brez testa  čez mejo, dobiš karanteno doma.

nujno959, 26.07.2021 ob 09:24

Teoretično bi moral ostati dol v karanteni do naslednjega negativnega testa. Praktično pa se spokaš in odpelješ čez mejo, razen če naletiš na policaja, ki preverja dokumente, takrat greš pa v domačo karanteno.

Kaj je pogoj, da smeš v domačo karenteno? Je kakšen časovni rok od npr. izvedbe testa do prehoda meje? Teh podatkov ni nikjer.

karantena v vsakem primeru, 27.07.2021 ob 11:33

Kaj je pogoj, da smeš v domačo karenteno? Je kakšen časovni rok od npr. izvedbe testa do prehoda meje? Teh podatkov ni nikjer.

O Kreka kaj vprašali? On bi že znal povedat;).

kako to gre, 26.07.2021 ob 08:52

Na dopustu si recimo 10 dni, moraš na test pred povratkom. Kaj če je pozitiven?Kako gre potem stvar naprej?

Ostaneš še 10 dni na Hr in sicer v karanteni in se potem s tem testom vrneš v Slo al pa greš v karanteno v Slo. Po želji.

Ena južna neprijavljena, 27.07.2021 ob 12:17

Ostaneš še 10 dni na Hr in sicer v karanteni in se potem s tem testom vrneš v Slo al pa greš v karanteno v Slo. Po želji.

Mene bi to zanimalo ,če je test pozitiven (na HR), lahko greš domov v SLO in tam oddelaš karenteno? Mi, če bo +, ne moremo ostati še 10 dni (si tudi ne želimo).Torej, s + testom čez mejo in se zmeniš za domačo karanteno?

ti poznaš stvati bolj, 27.07.2021 ob 12:30

Mene bi to zanimalo ,če je test pozitiven (na HR), lahko greš domov v SLO in tam oddelaš karenteno? Mi, če bo +, ne moremo ostati še 10 dni (si tudi ne želimo).Torej, s + testom čez mejo in se zmeniš za domačo karanteno?

Nič se ne boš menila. Ti jo bodo na meji dal takoj, čim bodo vidl da si pozitivna. Enako bi blo, če ne bi imela testa, takoj na meji ti sledi papir o karanteni.

Da si sam lahko zmišljuješ? ČE  v parih urah po testu greš domov, je najbrž še sprejemljivo?! Pa doma direkt v karanteno. Imamo odlično to zrihtano, nikjer ni navedenega kaj konkretnega.

Ena južna neprijavljena, 27.07.2021 ob 12:45

Nič se ne boš menila. Ti jo bodo na meji dal takoj, čim bodo vidl da si pozitivna. Enako bi blo, če ne bi imela testa, takoj na meji ti sledi papir o karanteni.

Sprašuje,če se da vzeti eno, ali drugo karanteno. Po domače :slovensko, ali hrvaško.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close