Testiranje kože
Nada, lepo pozdravljena,
upam, da mi lahko odgovorite na tale vprašanja…
Slučajno sem bila zadnjič v lekarni…in… ker za čiščenje kože uporabljam kozmetiko Avene (ki je, mimogrede, odlična!), mi je prijazna farmacevtka povedala, da pridejo v maju predstavniki te firme v to lekarno, kjer bodo nudili brezplačno testiranje kože na obrazu in svetovanje (cca 15 min naj bi pa vse skupaj trajalo). In ker se bom temu posegu prvič “podvrgla”, me zanima, kako takale stvar zgleda.., kakšna mora biti koža pred testiranjem, svetovanje imam šele pozno popoldne…(pa upam, da niso Francozi).
Mislim, da ne bo nič narobe, če si zjutraj očistim kožo in namažem z dnevno kremo, ali je bolje, da si jo očistim in namažem kakšno uro prej? Kakšnega pudra ne bom dajala, ampak korektor za majhne popravke pa bi..
Sem se prepozno spomnila, da bi že v lekarni vprašala…
Lp in hvala za odgovor!
Lep pozdrav!
Na testiranju kože sem bila v eni izmed bolje založenih drogerij v Ljubljani, v lekarni pa še nikoli.
Kožo so mi pred testiranjem očistili, potem pa so mi s posebnim aplikatorjem izmerili vlažnost kože na obrazu. Ugotovili so to kar sem že sama vedela-imate mešan tip kože.
Mislim, da predhoden nanos kreme ali pudra ne bi smel vplivati na analizo kože, kajti aparatura izmeri podkožno vlažnost kože.
Mislim, da bo podoben koncept analiziranja tudi v lekarni, kjer ste se prijavila. Na podlagi analize vam bodo svetovali izdelke, ki naj bi jih uporabljala.
Vseeno vam svetujem, da predhodno testirate proizvode z vzorci. Na podlagi vzorcev se odločite za nakup proizvodov.
Lp Nada
P.S. Pa napišite kako je bilo na testiranju
Forum je zaprt za komentiranje.