Testiranje je fake
Delam v taki sluzbi kjer je testiranje obvezno bilo vsak teden. Zdaj pa bo vsakih 48 ur.
Zakaj je fake. To se je zgodilo meni.
1. Nisem bila testirana in dobila sem obvestilo, da sem bila. Ko napises v sms zadnje 2 stevilki zdravstvene in dobis odgovor, ali si, ali nisi negativen. Prav vesela sem. Brez testiranja sem bila NEGATIVNA.
2. Ko so mi rili palco v nos sem dobila tisti cas sms o rezultatu testa. Potem napises stevilko in sem bila NEGATIVNA. Zanimivo palca v nosu in ze rezultati.
3. Po testiranju sele po vec, kot 48 urah dobim sms o rezultatu. Nisem s stevilko na ta sms odgovorila.
4. Dobila sem obvestilo o rezultatu. Odgovorim s stevilko pa niti sms ne dobim kaksen je rezulrat.
seveda je fake, 14.08.2021 ob 11:19
Zadnji mesec se necepljeni morajo testirat na HR za nazaj. Vsi do zadnjega so negativni. Jasno, da so;). Kakšna bi pa HR izpadla, če bi izvažala okužene turiste.
Sončni žarki na HR so na počitniških destinacijah poleti zelo močni – in po naravni poti ubijajo tudi korona virus, ker uničujejo strukturo njegovega DNKja, oslabijo in uničijo virus – tuje študije je treba malo prebrat, pa je takoj jasno.
brez sarkazma, 14.08.2021 ob 11:22
Sončni žarki na HR so na počitniških destinacijah poleti zelo močni – in po naravni poti ubijajo tudi korona virus, ker uničujejo strukturo njegovega DNKja, oslabijo in uničijo virus – tuje študije je treba malo prebrat, pa je takoj jasno.
Zakaj je pa potem Španija rdeča? Pa še več sončnih žarkov, ki ubijajo korono…
Sončni žarki, 14.08.2021 ob 11:35
Zakaj je pa potem Španija rdeča? Pa še več sončnih žarkov, ki ubijajo korono…
Njih manj direktiva EUja “stiska za jajca” ker so verjetno manj zadolženi na prebivalca ( jih je le skoraj 47,5 MIO, nas Slovencev pa 2 MIO), kot so zadolžene naše države ex Balkana , ki so v EUju v tej korona vojni. Denar, sveta vladar. Vedno se tamale “posojilojemalce” najprej stisne v takih zadevah, za zgled tavelikim, kaj se zgodi ali bo zgodilo. Barva sezama je samo kolateralna škoda
ne me basat, 14.08.2021 ob 12:01
Pri vseh ti žarki ne delujejo enako. Moja sestra je na dopustu zbolela, bila prehlajena, kašljala. Zadnje 4 dni. Zadnji dan je šla na test za čez mejo. Negativen. Ko je prišla domov, se je še vedno slabo počurtila….šla na test….Ni treba nadaljavati.
Términ “inkubacijska doba” ti je morda poznan?
EU in posojilna politika, 14.08.2021 ob 11:58
Njih manj direktiva EUja “stiska za jajca” ker so verjetno manj zadolženi na prebivalca ( jih je le skoraj 47,5 MIO, nas Slovencev pa 2 MIO), kot so zadolžene naše države ex Balkana , ki so v EUju v tej korona vojni. Denar, sveta vladar. Vedno se tamale “posojilojemalce” najprej stisne v takih zadevah, za zgled tavelikim, kaj se zgodi ali bo zgodilo. Barva sezama je samo kolateralna škoda
Uau, kje vse že vidite povezave; zdaj že med covidom in denarnim sistemom in zadolženostjo posamezne države. ?
Sončni žarki, 14.08.2021 ob 12:03
Uau, kje vse že vidite povezave; zdaj že med covidom in denarnim sistemom in zadolženostjo posamezne države. ?
Precej si naivne sorte če ne zmoreš razumeti, da denar čedalje bolj vrti ta svet. Smo pa po letu 2009 zopet na pragu nove gospodarske krize.
Denar vlada in ureja in nikakor ne poštenost, morala in pravičnost.
Money spins the world, 14.08.2021 ob 12:26
Precej si naivne sorte če ne zmoreš razumeti, da denar čedalje bolj vrti ta svet. Smo pa po letu 2009 zopet na pragu nove gospodarske krize.
Denar vlada in ureja in nikakor ne poštenost, morala in pravičnost.
A daj ga lomit. Preberi si malo clovesko zgodovino. Nic posebnega se ne dogaja. Od nekdaj se bije boj za prevlado. Od vsakega posameznika pa je odvisno kam bo prilezel glede na moznosti in sposobnosti, ki jih ima. Problem imate bolj tisti, ki mešate covid v to. Seveda da eni tudi s covidom kujejo dobičke. Ni pa covid zaradi dobicka, ampak obratno.
Angry, 14.08.2021 ob 08:30
Delam v taki sluzbi kjer je testiranje obvezno bilo vsak teden. Zdaj pa bo vsakih 48 ur.
Zakaj je fake. To se je zgodilo meni.
1. Nisem bila testirana in dobila sem obvestilo, da sem bila. Ko napises v sms zadnje 2 stevilki zdravstvene in dobis odgovor, ali si, ali nisi negativen. Prav vesela sem. Brez testiranja sem bila NEGATIVNA.
2. Ko so mi rili palco v nos sem dobila tisti cas sms o rezultatu testa. Potem napises stevilko in sem bila NEGATIVNA. Zanimivo palca v nosu in ze rezultati.
3. Po testiranju sele po vec, kot 48 urah dobim sms o rezultatu. Nisem s stevilko na ta sms odgovorila.
4. Dobila sem obvestilo o rezultatu. Odgovorim s stevilko pa niti sms ne dobim kaksen je rezulrat.
Človeški faktor pa seveda zanemariš. Očitno so eni res površni in očitno se res veliko testiraš, da je bilo toliko napak samo pri tebi. Iz tega ne moreš sklepati, da je fejk. Očitno si nezmotljiva oseba, ki nikoli ni storila napake ali pač? Veš kolk čevljev in oblek ima napake, a so zato fejk? Ljudje so preveč površni. V zdravstvu se to ne bi smelo dogajati.
Ne mi govorit, da sem naivna, ker me ne poznaš…
Kar sta moja predhodnika napisala, prav gotovo drži. Da v vsa področja in vse sfere mešate covid, je že res skrajno neokusno.
Se pa strinjam, da se na covidu določeni posamezniki ali firme okoriščajo. So se že na začetku ( leto in pol nazaj), ko ni bilo mask za dobit in so iz tega določeni mastno obogateli. In tako okoriščanje posameznikov gre naprej. Nadaljevalo se je s testi, razkužilniki, sedaj so na vrsti prezračevalni sistemi. Pa bogsigavedi, kaj še vse bo. Ampak, ko kažete s prstom na posameznike, ki so se in se okoriščajo v tem času, morate ločiti te t. i. vojne dobičkarje ( ki so služili v vsakem izrednem obdobju) in politično ekonomsko monetarno politiko države; v tem kontekstu niti ne govorimo toliko o državi kot o celotni skupnosti držav ( EU).
Tako ne nakladaj, kako so covid podatki prirejeni na zadolženost posamezne države. Če bi sledila tvoji logiki, bi morala biti Hrvaška celo črna – glede na zadolženost in na objavljen podatek, da je 2. najrevnejša država v EU.
Tvoje razmišljanje ne pije vode. Kvečjemu lahko rečem to, da si naivna ti.
Danes sem slišala za nekoga, ki je šel zjutraj na test (ne vem, na katerega) in bil negativen. Opoldne se je pričel slabo počutiti, zvečer zbolel, test drugi dan pozitiven. Menda je bilo tako tudi pri njegovem sodelavcu.
Se res vprašaš o zanesljivosti, posledično je pod vprašajem tudi zaupanje v vse ostalo s tem v zvezi.
Zdaj slišala, 14.08.2021 ob 13:18
Danes sem slišala za nekoga, ki je šel zjutraj na test (ne vem, na katerega) in bil negativen. Opoldne se je pričel slabo počutiti, zvečer zbolel, test drugi dan pozitiven. Menda je bilo tako tudi pri njegovem sodelavcu.
Se res vprašaš o zanesljivosti, posledično je pod vprašajem tudi zaupanje v vse ostalo s tem v zvezi.
Posledično se sprašujem, koliko ljudi tu gor sploh razume kaj piše.
Da razložim na način, da bodo vsi razumeli. Upam. Ko si čist in si brišeš rit, je papir še vedno bel. Torej je rezultat, da nisi usran. Ko greš srat in se obrišeš s papirjem, pa je usran, kljub temu, da je vmes minilo 10 ur.
A zdaj ne zaupaš v sekret papir?
Torej ta o katerem si slišala to kao neverjetno zgodbico, še ni imel dosti virusa v nosu, da bi ga test zaznal.
posledično, 14.08.2021 ob 13:31
Posledično se sprašujem, koliko ljudi tu gor sploh razume kaj piše.
Da razložim na način, da bodo vsi razumeli. Upam. Ko si čist in si brišeš rit, je papir še vedno bel. Torej je rezultat, da nisi usran. Ko greš srat in se obrišeš s papirjem, pa je usran, kljub temu, da je vmes minilo 10 ur.
A zdaj ne zaupaš v sekret papir?
Torej ta o katerem si slišala to kao neverjetno zgodbico, še ni imel dosti virusa v nosu, da bi ga test zaznal.
LOL, dobra primerjava.:) Pač enim moraš plastično prikazat. Ne štekajo, da se virus v izločkih rapidno poviša, ko dobiš simptome, prej pa ga je bilo tako malo, da ga test ni zaznal. Z isto logiko bodo trdili, da so asimptomatski največji prenašalci okužb, čeprav nihče še ni dejansko dokazal, da asimptomatski sploh prenašajo kakšno okužbo. Virus so jim našli globoko v korenu nosu, pa še to komaj kaj, v izločkih pa sploh ne. Do zdaj je dokazano, da lahko koga okužiš samo, če imaš simptome. Ampak jim ne gre v glavo.
Anonimno 6112, 14.08.2021 ob 12:34
A daj ga lomit. Preberi si malo clovesko zgodovino. Nic posebnega se ne dogaja. Od nekdaj se bije boj za prevlado. Od vsakega posameznika pa je odvisno kam bo prilezel glede na moznosti in sposobnosti, ki jih ima. Problem imate bolj tisti, ki mešate covid v to. Seveda da eni tudi s covidom kujejo dobičke. Ni pa covid zaradi dobicka, ampak obratno.
Jasno da ne virus kot virus sam; celitizem je tisti, posebna kasta, ki se je formirala ( pa ne samo pri nas, globalno) in posegla v tej “kovid vojni” tudi s svojim piskrčkom zraven
Bill in Melinda Gates pa tudi nista šla narazen, ker ker se bi je on prprosto naveličal in ker je zanj “preostarela”. ( Blink, blink)
V takih krogih, kjer se vrtijo milijarde, s taki ne ločujejo kar tako, brez skbi.
Sončni žarki, 14.08.2021 ob 12:52
Ne mi govorit, da sem naivna, ker me ne poznaš…
Kar sta moja predhodnika napisala, prav gotovo drži. Da v vsa področja in vse sfere mešate covid, je že res skrajno neokusno.
Se pa strinjam, da se na covidu določeni posamezniki ali firme okoriščajo. So se že na začetku ( leto in pol nazaj), ko ni bilo mask za dobit in so iz tega določeni mastno obogateli. In tako okoriščanje posameznikov gre naprej. Nadaljevalo se je s testi, razkužilniki, sedaj so na vrsti prezračevalni sistemi. Pa bogsigavedi, kaj še vse bo. Ampak, ko kažete s prstom na posameznike, ki so se in se okoriščajo v tem času, morate ločiti te t. i. vojne dobičkarje ( ki so služili v vsakem izrednem obdobju) in politično ekonomsko monetarno politiko države; v tem kontekstu niti ne govorimo toliko o državi kot o celotni skupnosti držav ( EU).
Tako ne nakladaj, kako so covid podatki prirejeni na zadolženost posamezne države. Če bi sledila tvoji logiki, bi morala biti Hrvaška celo črna – glede na zadolženost in na objavljen podatek, da je 2. najrevnejša država v EU.
Tvoje razmišljanje ne pije vode. Kvečjemu lahko rečem to, da si naivna ti.
in kaj, če te ne poznam(o)? Bi moralo to zveneti kot neko “strahospoštovanje”? Si čalnica posebn “elite kaste” morda? MOrda pa te poznamo, pa se tega niti v realnosti. zavedaš, ker meniš, da si v virtualni anonimnosti nepoznana, Slovenija je pa tako majhna, da si mislit ne moreš
Da si naivna, si pa dokazala v svojem drugem napisanem odstavku 🙂
Nikjer ne piše pa da so bili kovid podatki PRIREJENI ( prirejenost si ti zapisala in konceptirala); glede na zadolženost držav Nič ne piše o prirejenosti -to je čista tvoja domena.
Jasno, da Hrvaška sredi turistične sezone uradno ne bo ČRNA, pa čeprav morda po realnih podatkih bi lahko bila takoj; ker sedaj ne sme biti. Hrvaška živi in preživi od milijonskega turizma.
Forum je zaprt za komentiranje.