Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek testiranje čez mejo istra

testiranje čez mejo istra

Se je že kdo testiral za nazaj? Kako poteka, se je treba prej naročit ( nekje to objavljajo), koliko časa se čaka na rezultat, se dobi pisni izvid?  Kako je potem čez mejo?

Upam, da je kdo že to dal skozi in bo odgovoril iz izkušenj.

Cepljenje in se enkrat : cepljenje !

Odgovor na objavo uporabnika
Tristan176, 21.07.2021 ob 08:27

Cepljenje in se enkrat : cepljenje !

Preberi zgornji post počaaasi in  še enkrat. Če ga boš razumel, se tukaj ne boš več javljal.

Testirat se da v večjih krajih, ponekod tudi po kampih. Moja sestra se gre ravno danes testirat. Bom sporočila, kako in  kaj. Dobro je vedeti iz prve roke.

Nehajte se zajebavat s testiranjem, bolj bo pametno, da se cepite.  Necepljenim bi morali prepovedat vstop v Slovenijo.

Test 100 kun, rezultat po treh urah, pismeno. Prej se moraš naročit tam pač kjer si, da ti dajo termin.

se je kdo testiral, 21.07.2021 ob 08:19

Se je že kdo testiral za nazaj? Kako poteka, se je treba prej naročit ( nekje to objavljajo), koliko časa se čaka na rezultat, se dobi pisni izvid?  Kako je potem čez mejo?

Upam, da je kdo že to dal skozi in bo odgovoril iz izkušenj.

Cel kup frendic in frendov.

Jap, se morš prjavt prek telefona in maila in greš na hitri test. Rezultat dobiš po mailu in mail na telefonu pokažeš na meji. Po želji ti ga pa tud sprintajo kjer se testiraš. Rezultat pa dobiš v cca 1 uri.

Ne se cepit! Sodelavec ze 9 dni v umetni komi!! NI VARNO!

Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 08:36

Cel kup frendic in frendov.

Jap, se morš prjavt prek telefona in maila in greš na hitri test. Rezultat dobiš po mailu in mail na telefonu pokažeš na meji. Po želji ti ga pa tud sprintajo kjer se testiraš. Rezultat pa dobiš v cca 1 uri.

Za naročit poklčeš ALI pa se naročiš prek maila, ni treba oboje 😛

A da velja sms na telefonu?? Pri nas ne-za dol.

Če se prav spomnim, si blizu Pule?

Kam se hodite testirat?

Cena?

kje točno, 21.07.2021 ob 08:39

Če se prav spomnim, si blizu Pule?

Kam se hodite testirat?

Cena?

Vprašanje za eno južno – spet izpadlo citiranje.

a da velja, 21.07.2021 ob 08:39

A da velja sms na telefonu?? Pri nas ne-za dol.

Ne, sms ne velja niti za sm niti za tja. Pač rezultat testa kjer imaš mapisane vse podatke, ti pošljejo na mail in ta mail ki ga imaš pač na telefonu, pokažeš na meji.

kje točno, 21.07.2021 ob 08:40

Vprašanje za eno južno – spet izpadlo citiranje.

Hodjo se testirat večinoma v

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije – Nazorova 23, Pula – od ponedeljka do petka ob 11h, sobota ob 9h, nedelja ob 10h. Obvezna predhoda najava +385 99 529 82 22 ali na mail covidtest@zzjziz.hr (pošlje se osebne podatke, datum rojstva, tel. št in razlog testiranja). Cena hitrega testa 100 HRK, cena PCR testa 550 HRK, plača se na kraju testiranja

Al pa v Medulinu zravn igrišča, ista cena.

Na  https://www.avtokampi.si/

imajo precej uporabnih informacij glede tega.

skratka, 21.07.2021 ob 09:30

Na  https://www.avtokampi.si/

imajo precej uporabnih informacij glede tega.

Uporabna stvar, sigurno. Vprašanje je, če je to vse tako, kot piše.  Nekje okrog Rovinja se je zgodilo, da so klicarili cel dan, poslali tudi mail in nič. Naslednji dan so šli fizično tja, kjer so jih zelo neprijazno obravnavali.  Na tej povezavi zgoraj pa vse lepo piše. No, mogoče je to slučajno bilo?

Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 09:01

Ne, sms ne velja niti za sm niti za tja. Pač rezultat testa kjer imaš mapisane vse podatke, ti pošljejo na mail in ta mail ki ga imaš pač na telefonu, pokažeš na meji.

Za tja smo vedno imeli si-pass sprintan. To pomeni, da je dovolj mail na mobiju. Ni ga treba nič printat? Ne vem, če to ni le za nazaj?

http://www.zagreb.veleposlanistvo.si/index.php?id=1149&tx_ttnews%5Btt_news%5D=37399&cHash=0b0091a338ec8450872e56719cab43c8

Sicer pa pogooglaj covid testiranje + kraj kjer ste na dopustu, jaz sem našla tako lokacijo, ki je ni bilo na seznamu, ni bilo potrebno naročanjem rezultati pa v 15 minutah in to pisno potrdilo, cena 150€.

Redarka, 21.07.2021 ob 13:09

http://www.zagreb.veleposlanistvo.si/index.php?id=1149&tx_ttnews%5Btt_news%5D=37399&cHash=0b0091a338ec8450872e56719cab43c8

Sicer pa pogooglaj covid testiranje + kraj kjer ste na dopustu, jaz sem našla tako lokacijo, ki je ni bilo na seznamu, ni bilo potrebno naročanjem rezultati pa v 15 minutah in to pisno potrdilo, cena 150€.

Jaz sem našla na avtocampi.si….piše tudi, kje se je treba naročit, kje ne, koliko se čaka na izvid;ponekod ga tudi natisnejo

Nas je na meji nahrulil, ko smo mu kazali mobitel, če smo nepismeni….hočejo sprintano.

to je bilo konec junija

Je rekel samo na gumb pritisnem in greste vsi v karanteno 🙂

Smo se opravičevali pa nas je spustil čez…

Dva dni nazaj smo čakali pismeno…najprej 45 min da prideš na vrsto in še 2 uri za rezultat.

Pa 32 st v tisti jeb……Puli

Sem zaključil z necepljenimi čez mejo hodit…mi je preveč živcev požrlo.

enak563, 21.07.2021 ob 14:00

Sem zaključil z necepljenimi čez mejo hodit…mi je preveč živcev požrlo.

Tu se mimogrede testiramo, sprintamo tist papir. Zanima me, če bo pri j sosedih tudi tako enostavno? Nekaj mi pravi, da ne!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close