Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek test za nosecnost

test za nosecnost

zdravo!
imam sledece vprasanje:
skrbi me, da sem noseca, sicer sem dobila redno menstruacijo pa vse, samo baje vseeno obstaja moznost zanositve, kljub krvavitvi in tak mi prosim svetujte, ce clearblue test velja, kljub temu da sem imela menstruacijo?
hvala.
LP

Če ti je test že pokazal negativno, potem verjetno nisi noseča, če pa si imela tudi menstruacijo potem je res zelo zelo zelo malo možnosti.

LP

Če je bil test negativen, pa menstruacijo si imela, potem skoraj ni možnosti, da si noseča. Če je bil pozitiven… hm, mogoče bi ga bilo dobro ponoviti, ampak ja, je možno, kolegica je imela 3 ali 4 redne menstruacije, ko je bila noseča.

Nekje sem brala, da krvavitve med nosečnostjo niso menstruacija, kot si razlagajo nekatere punce. Menda se pojavi krvavitev ob vgnezdenju ploda,… ogromno naj bi bilo vzrokov. Če so menstruacije redne in če si dekle beleži dneve, takrat ve da to ni to. Je pa res, da se takšne krvavitve pogosto pojavijo nekje ob času, ko naj bi bila menstruacija.

A se ženske sploh lahko sprostimo ob seksu?????
Kjub kontracepcijam, sterilizacijam, menstruacijam in ostalimi aciji, moramo živet v večnem strahu pred zanositvijo??!!!
Zakaj pa se dedci ne vazektomirajo pa bo mir!

Tudi pri moških baje ni 100% tako kot pri ženskah ni 100% sterilizacija. Jah, kaj češ, če je tako, potem tako najbrž mora bit.

mislim, da nisi noseča. mislim pa tudi, da si želiš biti, vsaj malenkost… če test pokaže negativno, to pomeni, da nič ne bo. midva ne delava na tem, pa grem skoraj vsak mesec po test, ker se mi zdi, da bi lahko bilo. pa ni. pol pa ne vem, če mi odleže, al sem v resnici malce razočarana…sem pa dolgo rabla, da sem to ugotovila

Sestra je imela menstruacijo oz. krvavela do sedmega meseca nosečnosti. Žalosto je, da je imela takrat le 19 let.

no ko že glih govorite o testu ClearBlue me pa zanima če je 100%?Ali pokaže 100% prav ali lahko pride kdaj do “pomote”?

na njem piše, da je 99-odstoten. sicer pa, kot pravi dr. Pušenjak, je v naravi vse mogoče in nič ni 100-procentno.

Tudi jaz sem imela mesečno perilo vmes 2 meseca in nisem vedela da sem noseča. Ko bi morala tretji mesec menstruacijo dobiti, pa je ni in ni bilo, sem se odločila da naredim test…in bil je pozitiven!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close