Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek test pri sportni vzgoji OŠ???

test pri sportni vzgoji OŠ???

kako se je imenoval test pri športni vzgoji v osnovni šoli??? prov ena kratica neko ime je bilo za to… tisto merjenje kožne gube , vesa v zgubi ipd…

Mi smo takrat temu rekli “Cooperjev test”. Vendar ko sem zdaj poguglala ta naziv, je povsod samo tekaški preiskus. Sin je sedaj v 8-razredu in imajo tudi vsako leto isto testiranje, kot smo ga imeli mi. Oni temu pravijo “Testiranje za športni karton”. Če je pa še kakšno drugo poimenovanje, pa ne vem…

ne ni to… hmmm…

Se režim na ves glas…

veza v zgibi heheh ne zgubi hahah

Hehehehehehehehehehehe….

Misliš ŠVK (športno vzgojni karton).

Moj sin je pri športu zadnjič dobil petico. Sem ga vprašala kaj je moral naredit. Njegov odgovor: tečt je moral 8 minut. Najlažje osvojena petica :-))))

Pogrešam ocene: ZU, U in N 🙁

vesa v zgibi nooooooooooooo heheheh ne ni švk 🙂

S takimi stvarmi se ukvarjate. Zato pa je pri nas stanje kot v Afriki.

Dobro jutro, Afrika!

http://sportnavzgojaos.ucoz.com/index/0-5

Cooperjev test je te tek na 2,4 km oz 12 minut teka in popolnoma nič drugega. To kar sprašuje avtorica pa smo mi rekli Športno vzgojni karton.
lp

ne ne ŠVK … eh kaj čmo če se nobeden ne spomni…

Katera generacija okvirno pa si? Odkar pomnim se je to imenovalo ŠVK in nič drugače.

Ja, ampak vsak test znotraj ŠVK ima svoje ime in oznako, mi smo imeli še test agilnosti za kao zdrav življenski slog. Razen če misliš kakšnega pri zdravnikih.

tudi jaz:-))) zdaj sicer vem kako je pravilno, takrat se je tudi meni zdelo, da je nekaj takega..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close