test nosečnosti
Pardon če sem bla tut sama “kruta”! Mam zaj kuj malo slabo vset.
Oni tes je bolj poceni, ker je pač samo trakec, brez plastičneg ohišja. Če ne dobiš menstruacije ga čez čas ponovi. Sestrični je izostala menstruacija pa je bil najprej negativen, čez par dni pa pozitiven. Pri njej je bilo načrtovano. Tak da se je razveselila.
Upam, da se ni nič primlo, če tega ne želiš!
Ej punce pa še tole: a je vam tut nerodno it test nosečnosti kupit? Meni pr mojih 22 ni. Imam pa prijatlce, ki bi si raje dale lukno v koleno zvrtat, kot pa ga šle navbavit. Men se to zdi totalna norija.
ha, ha, ….nerodno?
In kaj porečete na to, da sem jaz zadnjič kupila kar tri teste naenkrat???
Utemeljitev:
Na menstruacijo čakam že dober mesec in pol, ker so mi na jajčniku našli cisto. Zdaj čakam jaz(pa še zdravniki zraven, da se ta čudežna menstruacija pojavi). Ker so mi zaradi vse te zmešnjave odstranili še spiralo, seksamo pač s kondomi(česar nisva vajena) in tako je seveda možno, da sem zanosila…hmm..čudno res, da sem kupila kar tri teste naenkrat. Toda ker sem se odločila delati test na 7-14 dni, je pač tako.
Apotekarka mi jih je prodala ne da bi trznila. Pred njo mi ni bilo nerodno, če bi kdo stal za menoj v vrsti, pa bi mi bilo nelagodno, toda kljub temu bi šla čez to. Sploh pa razmišljam, da nihče v lekarni ne upošteva tistega – pri okencu sem rad sam….
clear blue okoli 1250 sit. Meni pa v lekarni zmeri rečejo: ”Veliko sreče!” in se zraven prijazno nasmehnejo. Sicer sem stara šele 24 in študentka, ampak očitno oddajam take *hočem bit mamica* valove. Enkrat sem šla pa za sestro kupit, ki je delala na tem da zanosi in ko mi je prodajalka zaželela veliko sreče, sem rekla: ”Ne ne, sej ni zame!”
Pol mi je blo pa čist nerodno – zgledal je kot da se izgovarjam, sej samo za svojo sestro kupujem.. kakšna bedarija a ne? 🙂 Na splošno se čist brezveze sekiramo zarad takih stvari.. Farmacevtke itak vejo, da ti bo nerodno in ti poskušajo olajšat zadevo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.