Test množičnega obveščanja
Modro nebo, 05.09.2025 ob 09:36
Torej nas pripravljajo na vojno? Sporočilo bo? Kaj bo pisalo Vsi v zaklonišča!? Ki jih ni dovolj?
No, najbolj bogati itak imajo svoja zasebna zaklonišča za katera ne vemo niti kolk jih je in kje so.
Ja, super zadeva to ‘obveščanje’!
Tebi bo pisalo, da se ti v telefonu skriva zarota in ga za to čim bolj zalij s kisom, nato pa trikrat zavrti v smeri Venere!
Jao, kakšne paranoje imate nekateri!!!
Julij Cezar, 05.09.2025 ob 10:21
sem jim napisal.mail da me brisejo iz tw sms goljufije, drzava nima nobenega doglasja da mi posilja kakrsnakoli sporocila, od golobove sbojati nit kozarca vode ne bi vzel
Zakaj se mi zdi, da če bi pa se zgodila kakšna naravna katastrofa na tvojem koncu, bi najbolj tulil in zahteval, da najprej tebe rešijo, ki, revež, nisi vedel, da se moraš pripraviti na slabe vremenske razmere?
Državi daš dovoljenje, da postavi prometne znake na cesti?
Kaj pa, da določi trošarine?
Morda potrebuje tvoje soglasje, da se razpišejo volitve?
Pri čem vse še določaš pogoje državi?
pikimepiki, 07.09.2025 ob 06:11
Svojemu operaterju sem poslala vprašanje, kaj moram narediti, da se moja telefonska izklopi iz tega sistema alarmiranja.
Čakam (še) odgovor.
Telefon daš za eno uro v kis, nato ga vržeš pod prepad.
Zagotovo po tem ne boš slišala alarma na njem.
zadeva je taka, najprej bodo pošiljali testne alarme in mi bomo vedeli da so testni, potem bodo poslali zadnje sporočilo, kjer bo pisalo to je zadnji testni alarm, od sedaj naprej ta zvok poznate- testov ne bomo več pošiljali – naslednji alarm bo pravi, zato takrat bežite v klet, zaklonišče, nekam pač kjer je varno…………………………………… tega sporočila ne bo, bo pa itak prepozno, kjer bo počilo bo žarčenje šibalo zelo hitro, takšnih zaklonišč pa mi nimamo
qw2, 07.09.2025 ob 17:18
zadeva je taka, najprej bodo pošiljali testne alarme in mi bomo vedeli da so testni, potem bodo poslali zadnje sporočilo, kjer bo pisalo to je zadnji testni alarm, od sedaj naprej ta zvok poznate- testov ne bomo več pošiljali – naslednji alarm bo pravi, zato takrat bežite v klet, zaklonišče, nekam pač kjer je varno…………………………………… tega sporočila ne bo, bo pa itak prepozno, kjer bo počilo bo žarčenje šibalo zelo hitro, takšnih zaklonišč pa mi nimamo
Pred poplavo ali neurjem se boš ti skrivalo v zaklonišču?
:O
Forum je zaprt za komentiranje.