test iz delovnega področja
@svetovalec za družbene dejavnosti – pričakuj paleto področij, ki jih ta oddelek pokriva
Sem opazila, da imate nekatere “insajderske” informacije glede policije… No, fant je šel na 2 razgovora, za paznika na Igu in paznika informatorja na Povšetovi, 4 so iskali če se ne motim. In od takrat je minilo že kar nekaj časa, od prvega več mesecev, od drugega pa slabe 3 tedne. Ima sploh še kakšno upanje, ker se mi že prav smili, ko stalno pričakuje odgovor… : /
na UE Ljubljana sem se prijavila na delovno mesto referent -matičar. Dobim vabilo na pisni preizkus in sicer piše, da bodo vprašanja sestavljena iz tem, ki jih obravnavajo naslednji predpisi oziroma gradiva:
– Splošni upravni postopek
– Zakon o matičnem registru
– pravilnik o izvrševanju zakona o matičnem registru
plača: 18. plačni razred . 932,00 EUR brutto
Predvidevam, da so dobili podobno vlog kot v zaporih, pa tudi če so jih pol manj, se pravi okoli 400, ali naj se zdaj dudlat tele zakone, ki mi prav nič ne pomenijo, da pridem med 200, ki so uspešno pravili test, izgubim kar nekaj časa in na koncu se mi bodo lepo zahvalili za sodelovanje in mi čez 4 mesece poslali sklep o neizbiri. Mislim pa, da so tile zakoni in pravilniki v praksi veliko lažji kot pa suhoparno dudlanje.
pa lepe praznike
@Solinarka – najbolje da se vpišeš na faks in namesto teh šnel kursov opraviš kaj na dolgi rok-jaz tud študiram vse po vrsti za razpisano službo in zato zgubljam čas,vendar če ne poskusiš,ne veš-zdaj prihajajo mrtvi meseci za razpise in bo treba še rezervni plan odpreti.
Ravno par dni sem se veselila,ko so mi z borze odobrili tečaj tujega jezika,dans pa hladen tuš,ker so vse podobne zadeve prekinili,ker ni keša??!! Mislim,lepo se igrajo in si nas privoščijo tile svetovalci…
A gre kdo formalno gledat razpis in izbor na Povšetovo??
Lepe praznike kljub neuspehu in brezposelnosti
Forum je zaprt za komentiranje.