Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev test iz delovnega področja

test iz delovnega področja

me prov zanima kolkrat nas bojo še tja klical, mogoče bo pa še kaka fizična preizkušnja, zadnja dva se bosta pa borila med seboj kot v kakem boksarskem ringu…in kdor zmaga zmaga…le da se kadrovnikom tam ne bo treba odločat….hahahahahahaha škoda časa in denarja za prevoz do tja….

tudi jaz sem vabljena še enkrat v ring…

Sporočam, da sem se odločila, da ne grem na razgovor… Po pravici povedano se mi zdi škoda bencina in lažnega upanja.

Vam pa želim veliko sreče.

Lep pozdrav

moja kolegica tud pravi,da ne bi šla,ker ji je že neumno vse skupaj-čeprav pravim,da nima kaj izgubiti.Lenni,ne vrži puške v koruzo,morda pa bo-seveda,če nimaš kaj za izgubiti in nimaš službe

Tudi meni se vse skupaj zdi brez veze in da ne rečem še kaj. Tako ali tako neko ime že imajo, kot vidim pri vseh ostalih razpisih.

jaz bom šla, ker imam čas in vam napišem kako je bilo.

lp

Pozdravljeni!
Prvi razgovori so že mimo…. Mene pa še čaka. Kakšni so vtisi? So prijazni ali vzvišeni? A nas je kaj manj kot 400?
Upam samo, da kandidat še ni znan…

Lp

živjo.
mene pa samo zanima ali zdaj dejansko potekajo razgovori 1na1 ali so še kakšni skupinski testi?
hvala za info.

lp

Mene pa zanima, če za ta razgovor počakaš kr uzuni na dvorišču, da te pridejo iskat?

lp

Oj pozdravljeni,
kako je bilo? Kakšni so prvi vtisi? Je dejansko bilo razgovoru podobno? Ali zahtevajo 10-prstno tipkanje?

Omenjate ZUP, ki v splošnem, brez poznavanja podrobnosti zahteva tudi poznavanje dela administratork ali tajnic. ZUP recimo določa, kakšne so uradne ure organa, kako je s sprejemom strank, kako se potrdi kopija vloge stranke, kakšne so vloge, kako lahko odda stranka vlogo pri organu, kdaj poteče rok za oddajo vloge, kako je z vlogo, ki je poslana navadno, a je rok potekel ravno tisti dan, kar pomeni, da se vloge vezane na rok, pošiljajo priporočeno ali s povratnico, kjer rok še vedno šteje, pa takšne simple stvari.

Vsekakor osnove morate poznati, če želite biti administrator. Zahteve so načeloma navedene v razpisu.

Ni odveč, če poznate “formular” s Spoštovani ali Pozdravljeni, v zvezi z vašim pregledom dne ____ vam sporočamo, da ste prenaročeni ____ kot primer.

Administratorji mnogokrat delajo po načelu svojih nadrejenih, zato jim ni potrebno kaj dosti misliti, razen zgornjih osnov, kar se tiče strank. V državni upravi je tako, da uradne osebe večinoma pišejo same in ne potrebujejo administratork ali tajnic za pisanje, le za osnove telefoniranja, odposlane pošte, prihoda vhodnih dokumentov ali zadev.

Sodišče je pa veja zase, ki je ločena tudi po Ustavi. Sem šele potem brala naprej komentarje. Od vas pričakujejo kot prvo brezhibno slepo tipkanje in bogat zaklad možganov, da si zapomnete, kar je povedanega, da lahko to tudi brezhibno zapišete. Na obravnavah ni časa ne za cigaret, ne za zehanje, ne za stranišče.

Če vam je pa škoda časa in zraka in še kaj, kar ste same priložile, lahko le rečem, da brez truda ni ne jela ne dela.

Dvakrat sem menjala službo, pa pri nobeni nisem prišla skozi ali skozi veze ali brez svojega truda. Ni se vam potrebno truditi za službo, ležerno poležavajte doma in vam bo morda kdaj kdo potrkal na vrata, morda še pred pokojem, katerega ne boste doživeli s pokojnino zaradi reforme.
Imeli smo eno po razpisu in bi jo vzeli, ko je bila na Zavodu z otrokom, je bila prava kandidatka, da se jo sprejme v našo službo. A ko je bila klicana, naj se zglasi, se je izgovorila, da ima pomembnejše delo in je tako še vedno na Zavodu. Ja, dokler vas Zavod financira, si lahko zmišljujete in vam je škoda časa in zraka.

Štefka res je,da Zavod podpira lenobo in ljudje čakajo,da jim nekdo dobesedno na pladnju prinese službo. Vendar, ko slišijo,da gre za 17 plačilec in si malo skalkulirajo,ugotovijo,da se jim ne splača,saj jim socialni transferji za nedelo prinesejo približno toliko.Vendar žal ljudje na dolgi rok ne gledajo-pomembno je vsaj meni-delovne izkušnje, delovna doba,čeprav po vseh reformah penzije ne bom nikoli dočakala

Tokrat je bil tipičen razgovor… 2 v komisiji.
Nadaljnjih testov naj ne bi bilo, ne vem pa, koliko nas je v 2. krogu.

Pozvoniš, in te vratar spusti notri.
Kakšen občutek ste ostali dobili?

pri meni so bili 3je.
jaz sem imela dober občutek, vendar je večjega pomena kakšen občutek so imeli oni 🙂

delovno mesto že čaka, drug teden bodo še razgovori, potem naj bi si oni vzeli en teden za razmislek, potem bodo obvestili izbranega kandidata ostali pa bodo obveščeni v roku enega meseca.

zdaj lahko še samo stisnem pesti in čakam 🙂

Oj.

Jaz sem vmes dobila že drugo službo, tako da je en manj za delovno mesto. Držim pesti za najboljšega.

zabi super! Upam, da je tudi boljša plača.
Tale je preračuna v neto namreč precej nizka…

Koliko je neto od 17 plačilca? cca.600 €?

Plača pride 620 evrov.

@ Štefka , ti pa si ena nepotešenka haha

Mene pa zanima ali mogoče katera ve koliko dopusta imaš?

po zakonu minimalno osnovnih -20 dni (+ za otroke ipd.)-a tebe že dopust zanima??

Ja samo informativno, da primerjam z dopustom, ki ga imam sedaj.

..in,a ga imaš več?pa plačo tud malo nad minimumom?

Ja več ga imam ja, pa plačo tud večjo.

no superca,mislim,da ne boš imela težav z odločitvijo v primeru izbora 😉

Oseba Heh, pričam le o realnosti. Tako da nepošenost pripiši sebi, če se obešaš s takšnimi komentarji, ki nimajo zveze o tem, kar se sprašuje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close