Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev test iz delovnega področja

test iz delovnega področja

sori, sam ni fer do nas ostalih, ki smo bli med taprvimi!!!

Ja, v tem je čar samozavestnih ljudi, ki se ne bojijo konkurence. Če so dobri so tako ali tako dobri in dobijo zaposlitev. Dobro se z dobrim vrača in to zmeraj ;)!

kar se tiče biti fer, vse v življenju lahk gledaš s stališča biti fer in lahk vse najdeš da ni fer, ker je vedno nekdo ki bo imel več od tebe,znal več od tebe, vedel prej nekaj kot ti in če bi tako gledli vsi nebi nihče bil srečen ;).

HVALA “se en kandidat za admin” ;)!!!!!!!!

najlaži je pa pridt na test z vsemi vprašanji… vprašanaj so za na piflat in ne za razmišlat.kaj ma tle samozavest zravn?!

@pelapela

život je čupav i dlakav

A kok pa je kadnidatov odenkrat na tem testu?
In kok jih bojo sprejel ?
Hvala

LUX

na testu je naenkrat petnajst kandidatov, odvisno no, če vsi pridejo. Sprejel pa ne vem kok jih bojo v naslednji krog, mogoče 400?hehehhe

ali se mogoče še kdo spomni, ali je zaposlitev za določen ali nedoločen čas? in koliko administratorjev potrebujejo?

Mislim da se gre za eno delovno mesto. Ne spomnim se pa ali je bilo za določen čas 1 leto ali nedoločen čas. V vsakem primeru še nisem doživel, da bi bilo toliko kandidatov sploh obravnavanih. Mogoče se pa odpre kmalu kakšna super-čuza, kjer bo dela za 400 nas 🙂

Iščejo eno osebo. Zaposlitev je za nedoločen čas.
Test imam 25.1. :))))

test imam 25.1. ob 10-ih

mogoče bojo pa v naslednji krog poklical tiste, ki bojo pisal npr. več kot 80%….predvidevam….

Ko smo imeli test za delovno mesto na upravni enoti, so na razgovor povabili samo tiste, ki so pisali 100%.

Upajmo, da so tukaj bolj uvidevni in bo nad 80% dovolj.

Eni smo bili na testiranju danes. Zagotovo pa zmaga model, ki je iz žepa potegnil listek in začel prepisovati definicije… :)))) na drugi strani.

Škoda,da sm tole prepozn vidla ;-(
Sem sama dans pisala isti test, pa mi nekak ni šlo.
Tako ali tako bodo najboljše še enkrat na razgovor poklical in pol bo tale striček, k je prepisval itaq pogorel!!!

pomislite, da bi bilo to testiranje za zdravnika….,

jaz osebno mislim da je ta test kr neki…kaj ima veze ali jaz vem definicijo “dokumenta”, če vem kaj je moje delo in se lahko naučim oz ga znam opravljati, res ne štekam tega testa…zelo sem razočarana na javno upravo. Med vsemi bi izbrali 10 najbolj primernih in potem njim dali teste…ne pa tri tedne testi…ma kaj ste nori in kdo bo vse to pregledal??

Ta odnos do ljudi ki iščejo službe se mi zdi malo žaljiv! Dobiš pošto da imaš test, si vesel ker meniš da si med izbranimi in potem ugotoviš da si med 800-mi!!!??? Ma halo??

Lep dan in za vsakega se najde kamlu dobra služba 🙂

delajo se norca, k nas majo tok na razpolago…

Kaj je to mogoče,da nekdo potegne listek ven in prepisuje???Kje pa je bil nadzor???No potem veste,kakšne so teorije zarot 🙁

itak bo pa na koncu spet nekdo z vezam dobu službo….

777777,
ja tudi jaz tako mislim…

Zalostno, kako delajo z nami, ki bi res radi delal…

Ojla.

A slučajno kdo ve, kako bo naprej potekal izbirni postopek? Jaz sem vprašala, ko sem oddala test, kdaj lahko pričakujemo kakšno reakcijo z njihove strani, pa mi je rekla, da mi bo v dveh mesecih vse jasno.

Le kaj naj bi to pomenilo? Razen, da že imajo izbranega kandidata, in bomo mi vsi samo dobili obvestilo, da žal nismo izbrani.

Če tako zgleda izbirni postopek za administratorja, si ne upam predstavljati, kako zgleda postopek izbire za enega pravnika ali financarja.
Pa sej vas imajo vse skupaj za norca. Zdej ko ste vsi odpisali, pa še dva meseca počakajte na rezultat?!
Naj si raje enega poštenega kadrovika dobijo. ; )

še dva meseca, pol moram pa takoj napisat odpoved v sedanji službi!

…….pa, da ne bo kdo verjel…

js sm že zdavnej to delo odpisala, bom vsaj bol presenečena, če me izberejo hehe 😉

A gre kdo na preiskus iz delovnega področja na sodišču?Ali pa,če je kdo že morda bil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close