test iz delovnega področja
Ja, v tem je čar samozavestnih ljudi, ki se ne bojijo konkurence. Če so dobri so tako ali tako dobri in dobijo zaposlitev. Dobro se z dobrim vrača in to zmeraj ;)!
kar se tiče biti fer, vse v življenju lahk gledaš s stališča biti fer in lahk vse najdeš da ni fer, ker je vedno nekdo ki bo imel več od tebe,znal več od tebe, vedel prej nekaj kot ti in če bi tako gledli vsi nebi nihče bil srečen ;).
HVALA “se en kandidat za admin” ;)!!!!!!!!
život je čupav i dlakav
jaz osebno mislim da je ta test kr neki…kaj ima veze ali jaz vem definicijo “dokumenta”, če vem kaj je moje delo in se lahko naučim oz ga znam opravljati, res ne štekam tega testa…zelo sem razočarana na javno upravo. Med vsemi bi izbrali 10 najbolj primernih in potem njim dali teste…ne pa tri tedne testi…ma kaj ste nori in kdo bo vse to pregledal??
Ta odnos do ljudi ki iščejo službe se mi zdi malo žaljiv! Dobiš pošto da imaš test, si vesel ker meniš da si med izbranimi in potem ugotoviš da si med 800-mi!!!??? Ma halo??
Lep dan in za vsakega se najde kamlu dobra služba 🙂
Ojla.
A slučajno kdo ve, kako bo naprej potekal izbirni postopek? Jaz sem vprašala, ko sem oddala test, kdaj lahko pričakujemo kakšno reakcijo z njihove strani, pa mi je rekla, da mi bo v dveh mesecih vse jasno.
Le kaj naj bi to pomenilo? Razen, da že imajo izbranega kandidata, in bomo mi vsi samo dobili obvestilo, da žal nismo izbrani.
Forum je zaprt za komentiranje.