Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev test iz delovnega področja

test iz delovnega področja

ooo matr, me je to veselje kr nekak minil…k vidm kok nas je…Jst mam tud 25 ob 8 uri.

Ste pa optimistični tisti, ki mislite, da vam bodo predhodniki povedali podrobnosti o testu.
Halo, gre se za službo, ki jo je danes že tako težko dobiti.

ali je ta služba za določen ali nedoločen čas?

Vau, ta test iz delovnega področja bo zgleda trajale 4-5 dni po cel dan. To je verjetno okoli 100 kandidatov. Me je že vse minilo, sem pa šel na internet iskat ta pojem “test iz delovnega področja” in vidim, da bo pol Slovenije na povšetovi za teden. Po napisanem zgoraj se torej ne splača nekaj pripravljat, imeti moraš ZUP narejen pa kaj še…rač. programe, ki jih uporablja MJU? Kdo ve, kaj uporabljajo?

……….p.s.

Folk tu že sprašuje za plačilni razred in kakšen je delovnik LOL

prijavljenih nas je več kot 800…

Vsi prijavljeni verjetno niso vabljeni na test ali pač?

Wauuu, po vseh teh postih sodeč človek lažje zadane na lotu kot pa dobi službo?!
Joooj…

me res firbec matra,kaj ste imeli tisti ta prvi dans-a bo kdo povratno informacijo sporočil??

Jst imam test 24.01. Očitno sem med zadnjimi. Res bi bila vesela vseh informacij.

Živjo vsem. Jaz sem bila danes na tem testu in povem vam da je “kr neki”. Ne povem vam podrobnosti, ker ni fer do predhodnih kandidatov, ki se nismo pripravili na to. Bilo je kot v šoli ko smo imeli kontrolko. Moral si biti pripravljen če si hotel ta test opraviti 100% razen, če nisi bil že prej na takšnem ali podobnem delovnem mestu pa si to že vse poznal. Uglavnem veliko sreče vsem. LP

ja veliko jih je, ki so že delali kot administratorji v zaporu.

Pozdravljeni!

Mene samo zanima koliko časa traja ta test in koliko ljudi ga naenkrat opravlja? Pa še to, če je kdo tako prijazen in napiše, če je potrebno tudi kaj splošne razgledanosti.

Hvala za morebitne odgovore.

Mi smo na preverjanju znanja za delovno mesto pripravnika – V stopnja izobrazbe na upravni enoti pisali tako “natančen” test iz poznavanja zakonodaje, da nas je le 23 od 210 pisalo 100%, pa še to smo bili vsi s VII stopnjo izobrazbe. Toliko o pripravništvu.

Mene samo zanima, ali je potrebno natančno poznati zakonodajo ali pa je test tudi take narave, da preverja naše “administrativne” sposobnosti.

jst mam u sredo 19.1.2011 ob 13:00 uri. še kdo? me je kr minil sploh jit. zakaj ne dajo preprost notranji razpis, ne pa, da očitno vse vabjo na test iz delovnega področja. ki ga vsi obvladamo…

dober večer, jaz imam tudi razgovor za administratorja, sicer 24.01. ob 13.00 zanima me samo koliko časa traja ta razgovor, oz. delovni test. hvala za odgovor .

Test traja cca 30 min.

Jaz imam danes ob 15h. Poskusil bom napisati čimveč podatkov iz testa, glede na to da eni tu nekaj skrivajo in se gredo slovence.

Za Anita 00000:

Jaz imam prav tako 24.01.2011 ob 13h. Držim pesti, da nama bo šlo.

Hvala “Še en kandidat za Admin.”

Živjo Zabi! In jaz upam da nam bo šlo dobro, vendar me je povsem minilo ko vidim koliko kandidatov bo 🙂 vseeno bomo videli in probali kako bo . Lepo se imej, vidimo se v ponedeljek 🙂

A kdo ve kok kandidatov bojo sprejel od nas vseh ?
Še en kandidat za Admina CAR !!!

KAJ BO NA TESTU?
Test traja cca. 25 minut in ima dva sklopa – v prvem sklopu ki obsega 4 vprašanja, odgovarjate opisno (nekaj takega):
-Kaj si predstavljate kot zavod za izvajanje kazenskih sankcij in delo administratorja v takem zavodu
-Kaj za vas pomeni delo administratorja
-kakšne so vaše delovne izkušnje
-kakšne sposobnosti ste pridobili v teh delovnih izkušnjah

Drugi sklop
Specifična vprašanja: (ne me držat za besedo):

-kaj je dokument
-kaj je dodatek
-kaj je zadeva
-kaj je šifra dokumenta
-kaj je dosje
-kaj je tekoča zadeva oz. dosje (se mi zdi)
-kam damo štempiljko, ko prejmemo dokument (neki takega)
-kakšne računalniške programe ste uporabljali/jih znate uporabljati

Torej ni bav bav sploh, če si že delal podobne stvari, je pa ta izbirni postopek loterija po moje.
Veliko sreče!

Lp

Torej je res cista loterija…
Jaz imam test ju3 zju3 ob 10…

Hvala “Še en kandidat za Admin.”

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close