Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev test iz delovnega področja

test iz delovnega področja

Pozdravljeni

Vsi, ki mi lahko pomagate: kaj lahko pričakujem na testu iz delovnega področja za delovno mesto administrator? Le naloge, ki jih opravlja administrator ali tudi delovanje institucije, poznavanje ZUP-a…?

Hvala že vnaprej

Mene tud zanima,najbrž tisto,kar je bilo v razpisu,al pa področje kjer rabijo

Mene prav tako zanima. Minilo je toliko časa, da se sploh ne spomnim kaj je pisalo v razpisu. 🙂

?

Če je bil Zup pogoj,bo to med drugim tudi,pa seveda celotna administracija,strojepisje ipd.Sicer pa za kater razpis si se prijavila-javna uprava,ministrstvo??

hej, js sm se tud prijavla na ta razpis. zupa nimam opravljenega tko, da verjetno tega ne bo?!??

hey tudi jaz imam tole, u nas je pa veliko 🙂
kaj bi to lahko obsegal mi res ne gre v glavo
delovno področje je namreč lahko širše
ne vem pa zakaj bi nas preverjal o vsem drugem razem o področju dela, ki ga bomo opravljal
sem bila na velikih testih in vedno je bil test takšen, da zunanji niti ribližno nismo mogli odgovort na vprašanje
ponavadi so to narejeni tako da znajo odgovort notranji
mogoče biblo fino da se pokliče kaj bo obsegal?ali je že kdo poklial?

Pozdrevljeni.

Zanima me.če ste se to prijavili na delovno mesto administrator – Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana?

Lp

ja, jaz sem dobila vabilo na test, ki bo 17.1.. kakšen test je to? kakšna je pa plača? a kdo ve?

ja na povšetovi hehehe sm se že bala, da ne bom našla, tm k bo največja gužva 😀

Tudi jaz ga imam 17.1.
Plača je po plačilni lestvici, ki jo ima celotna javna uprava. Je tudi na internetu, ampak točno ne vem kje.
Test pa bo verjetno sestavljen iz dveh delov. Kako in koliko znaš delati z računalnikom in vsemi programi, ki jih ima celotna uprava. Sama imam nekaj izkušen s temi programi, tako da to je verjetno prednost. In kakšen psihološki test. Tako nekako.

v kateri plačni razred pa spada administrator, na netu sm najdla neke lestvice… a pa to smo prec na vrsti al treba čakat… js mam ob 10

plačni razred je 17 za administratorja torej nič izven povprečja,pač javna uprava
A je kdo poklical in se informiral??

BINGI-to drži,jst sem bila na enem ministrstvu in če tam ne delaš,res nimaš pojma,ker dajo specifična vprašanja-ker sem se takrat pripravljala res ful in veliko obdelala njihovo področje,mi nobeno vprašanje ni blo jasno,folk pa se je kar vstajal in oddal prazne liste.veliko razpisov je fiktivnih tko da vprašanje kako je tud s tem.
Če greste 17-javite kaj je bilo,me firbc matra-vso srečo vsem

Pozdravljene!

Ocitno nas je res veliko…ali lahko tiste ki imete test v ponedeljek in torek, objavite kako je bilo, ker jaz ga imam v sredo. 🙂

Srečno vsem!!

Verjetno ima vsak svojo uro. Jaz imam v ponedeljek ob 15.00.
Takoj v ponedeljek sporočim, kako je bilo.
Mogoče kdo ve, koliko jih povabijo povprečno na razgovore oz. teste? Tudi za druge službe.

Pa še eno vprašanje imam za blackmagicwoman .
Kakšna vprašanja so bila na tistem ministrstvu, ki si bila na njem na razgovoru.
Hvala.

Če pogledaš dotično ministrstvo in področje+splošno razgledanost +celotno zakonodajo ti nič ne pomaga,pazi in delovno mesto za V.stopnjo izobrazbe??!!!,me prav zanima kakšni so testi za univerzitetno izobrazbo-še posebej če so ciljno usmerjeni na EU trg,skratka v tem momentu se ne spomnim in po vsej literaturi,ko sem iskala,tega ni bilo nikjer-je pa bilo delovno mesto prav tako za administratorja.Veliko jih vabijo,v večih skupinah-ko sem bila,sem vedela za 3 skupine po 20-30 ljudi in tud vs teden je trajalo,nato pa še ustni razgovori…res veliko časa in živcev

Tudi jaz imam to vabilo, in sicer v sredo 19.1. ob 10 dopoldan…
Me tudi zanima kaj bo?

Jaz pa 20.1. ob 8.00,nas je že tu veliko 🙂

Jaz pa 25.1. Res nas je veliko, se mi pa zdi, da razpis ni fiktiven, ker potem nebi razposlali toliko vabil na te razgovore – da bi bil namenjen notranjim ne verjamem, ker je administrator V. nižji naziv in se nanj kot na višje delovno mesto lahko prijavi najbrž le hišnik:)

A mogoče kdo ve kakšen je delovnik za administratorja.Hvala za odgovor.

Tudi na fiktivnih razpisih morajo nardit postopek,lahko da je kdo imel za določen čas in bo zdaj dobil pogodbo za nedoločen čas in so ven dali razpis.Tako je v praksi, vidim,da vas je veliko,če so testi celo še 25.??

Joooj, a so sploh resni?
To bo trajalo očitn kar 2 tedna??? Pa noben nič ne ve kako?

valda nas ne bi vlačl na teste, če je delovno mesto že dogovorjeno????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close