test iz delovnega področja
hey tudi jaz imam tole, u nas je pa veliko 🙂
kaj bi to lahko obsegal mi res ne gre v glavo
delovno področje je namreč lahko širše
ne vem pa zakaj bi nas preverjal o vsem drugem razem o področju dela, ki ga bomo opravljal
sem bila na velikih testih in vedno je bil test takšen, da zunanji niti ribližno nismo mogli odgovort na vprašanje
ponavadi so to narejeni tako da znajo odgovort notranji
mogoče biblo fino da se pokliče kaj bo obsegal?ali je že kdo poklial?
Tudi jaz ga imam 17.1.
Plača je po plačilni lestvici, ki jo ima celotna javna uprava. Je tudi na internetu, ampak točno ne vem kje.
Test pa bo verjetno sestavljen iz dveh delov. Kako in koliko znaš delati z računalnikom in vsemi programi, ki jih ima celotna uprava. Sama imam nekaj izkušen s temi programi, tako da to je verjetno prednost. In kakšen psihološki test. Tako nekako.
BINGI-to drži,jst sem bila na enem ministrstvu in če tam ne delaš,res nimaš pojma,ker dajo specifična vprašanja-ker sem se takrat pripravljala res ful in veliko obdelala njihovo področje,mi nobeno vprašanje ni blo jasno,folk pa se je kar vstajal in oddal prazne liste.veliko razpisov je fiktivnih tko da vprašanje kako je tud s tem.
Če greste 17-javite kaj je bilo,me firbc matra-vso srečo vsem
Če pogledaš dotično ministrstvo in področje+splošno razgledanost +celotno zakonodajo ti nič ne pomaga,pazi in delovno mesto za V.stopnjo izobrazbe??!!!,me prav zanima kakšni so testi za univerzitetno izobrazbo-še posebej če so ciljno usmerjeni na EU trg,skratka v tem momentu se ne spomnim in po vsej literaturi,ko sem iskala,tega ni bilo nikjer-je pa bilo delovno mesto prav tako za administratorja.Veliko jih vabijo,v večih skupinah-ko sem bila,sem vedela za 3 skupine po 20-30 ljudi in tud vs teden je trajalo,nato pa še ustni razgovori…res veliko časa in živcev
Forum je zaprt za komentiranje.