terme za 1.maj
Pozdravček,
prosim za vaša mnenja, katere terme predlagate mlademu paru. Torej kakšne imate izkušnje (v zadnjem letu) glede naslednjih term:
– Terme Ptuj, htl.PRIMUS
– Terme Radenci, htl. RADIN
– Terme Moravske toplice, htl. LIVADA PRESTIGE
Torej, kakšna je hrana, kakšni so bazeni in ali so dovolj veliki, možnost sprehodov ipd.
Hvala za odgovore! 😉
med navedenimi so Terme Ptuj prav s Primusom najina destinacija razvajanja in lahko izrečem same pohvale. Zelo je lepo, gotovo Vama bo všeč!
Bila pa sva tudi v Laškem, v Hotelu Wellness park, kjer je prav tako sijajno in je vse na dosegu, supr osebje in vse. Njihova kupola je neki posebnega, še posebej, ko se stemni. Priporočam!
Dosti je tudi interesantnega v okolici, za sprehode je super … po parku, pa na grad …
pozdrav, M.
bila v Primusu na Ptuju, lep hotel, velik notranji bazen iz katerega je prehod v zunanji bazen, vse umirjeno, lepa okolica za sprehajat, samo hrana pa mi ni bila najbolj všeč. Lahko bi bila bolj okusna.
Sem pa bila tudi v Livadi v Moravskih. Tukaj pa mi je defitinvno bilo najbolj všeč. Super hotel in še bolj super hrana. Velik notranji precej topel bazen iz katerega lahko prideš v zunanji del bazena. Zunaj je potem še eden mali naftni bazenček. Priporočam.
O hvala lepa za mnenja:D Vidim, da ste oba hotela dobra izbira:D saj dežujejo same pohvale.
Sedaj sva rezervirala Livado in že komaj čakava, da greva na oddih 😉 Naslednjič bova pa zagotovo preizkusila tudi Primus in verjamem, da tudi ta ni slab. Saj sva se zelo težko odločila za enega izmed teh dveh.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.