Terme Vivat ali Ajda
Kam za par dni na oddih. V terme Vivat ali Ajda v sklopu term 3000?
Kot brskam so terme Vivat novejše, je bolj mir, Ajda pa ima ogromen bazenski kompleks, kar pomeni več vrveža. Za Ajdo ne vem, če je prenovljena, če ni je hotel verjetno slabši kot Vivat, čeprav naj bi bila oba 4zvezdice. Hrana je verjetno povsod okusna, saj je to Prekmurje.
Če ima kdo kakšno informacijo, ali je pred kratkim bil v katerem od teh term, naj psorim napiše svoje mnenje.
Hvala.
Hvala obema za mnenja.
Tega pa nisem zasledila, da Vivat nima balkona. To je pa kar minus. Kaj pa Ajda?
Tudi jaz se kar malo bolj nagibam k Vivat, do toboganov mi ni. Bi pa tamalega en dan peljala na kopanje v treme 3000, toliko, da se spušča po vbseh možnih toboganih. Zagotovo ima pa tudi Vivat kakšen tobogan, ali kakšno zabavo za otroke.
Vivat je res za odrasle, tudi mi z možem in 13 let staro hčerko smo šli v Vivat, ker nam je umirjeno, bolj sproščeno in domače. Hčerka je bila zadovoljna z bazeni v Vivatu, sploh če greš zunaj imajo tudi olimpijski bazen, kjer je rada plavala in imajo zunaj lokal, kamor smo šli na sladoled, pomfri, zato ji je bilo zelo luštno. Meni so osebno bolj čiste Vivat, terme 3000 pa so res velike, zato tudi ne skrbijo tok za njih. V Vivatu se počutimo zelo domače in tudi osebje je izredno prijazno (za razliko od term 3000 – po naših izkušnjah), zato se vedno radi tja vračamo. Odvisno pa od posameznega okusa. Glede balkona hotel Vivat ga res nima, ampak nam so dali – ker brez balkona res ne moremo – sobo v Aparthotelu – naselje apartmajev 20 metrov stran od hotela, je bil lep, malo manjši, a kot ‘hotelski apartma’, hodili smo na zajtrke in večerje pa v hotel. Nam je bilo zelo lepo, zaradi apartmaja, ki je sicer urejen kot hotelska soba, pa smo še malo manj plačali, bilo pa je več prostora.
Forum je zaprt za komentiranje.