Najdi forum

Terme Tuhelj

Zanima me, kakšne imate izkušnje s termami Tuhelj… S fantom bi šla v novembru čez vikend tja in me malo zanima, kako je (bazeni, savne, wellness?).
Hvala

V primeru, da se bosta odpravila v temre Tuhelj, vama na tem velikem POTOVANJU želim veliko užitkov

hehe iskušnje na potovanju:))

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Veliko je bilo že govora o različnih vrstah pisanja na tem forumu. Že ne vem kolikokrat sem poudarila, da v primeru, da nekdo zastavi vprašanje na našem forumu,je super,če lahko nanje dobi odgovor in pohvala vsem, ki sodelujete in s svojimi izkušnjami ter znanjem po svojih najboljših močeh pomagate ne le tistemu, ki je vprašanje zastavil, ampak tudi ostalim, ki ga bodo brali.

Mislim, pa da se vsi strinjamo, da je zadnje, kar si človek želi, ko postavi vprašanje na forumu kritika, opazka ziroma bolje rečeno neumestna pripomba na primernost njegovega vprašanja.

Pohvaliti moram forumaše, ki se trudijo v tej smeri, vsekakor pa se najde tudi kdo, ki je moj namig spregledal. Nič za to, ga bomo pa večkrat ponovili..vendar tudi to ne v nedogled.

Kot moderatorka foruma si pridružujem pravico, da neumestne, žaljive oziroma nepertinentne komentarje izbrišem, saj forum ni namenjem medosebnim obračunavanjem ampak medsebojni pomoči.

Če ste anonimni, to še ne pomeni, da lahko počnete čisto vse, kar hočete. Dejmo se držati določenih pravil, ki bodo veljala za vse, da bo forum služil temu, čemur je namenjen.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

edera če nisi opazila je tudi komentar od xyz provokativen, zgleda je direktiva da cenzuriraš samo moje poste:))

nobene direktive ni,če se ne motim so posti objavljeni…..
vsak post, ki je bil cenzuriran, je bil iz določenega razloga.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

…ja zihr…kar tako naprej, jaz imam veliko potrpljenja…

ja, tej posti so pa včerajšnji, kajne in so objavljeni….le zakaj?

http://med.over.net/forum5/read.php?208,4869932

http://med.over.net/forum5/read.php?208,4869932

v glavnem, sem vzela na znanje in se ti zahvaljujem za posredovane informacije.

edera

…ja nekateri so…večina pa ne!

to pomeni, da ni nikakršne direktive, na kar si prej milo rečeno namigoval.

marsikaj ni ravno tako, kot sprva zgleda

edera

Spoštovani srakoper

telefonska številka našega direktorja Primoža je: 01 520 50 50

Uradno reševanje pritožb se opravlja samo preko maila, tel.pogovora ali osebno z obiskom na naši lokaciji.

hvala

edera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close