Terme Topolšica
Lani sva bila v Topolšici v hotelu Vesna sobe so hudo dotrajane nujno potrebne obnove kopalnica majhna.
Bazeni so še kar vredu mislim pa da je letos zunanji del čez most zaprt.
Tudi savne so super imaš polno izbire , tudi hrana bila lani raznovrstna okusna kako je letos ne vem ker ni več samopostrežno.
V Topolšici je super samo vtis pač pokvarijo sobe ki so v slabem stanju pa ni problem čistoča pač pa obrabljenost pa lep dopust.
Sva bila 1x in nikoli več! Zakaj pa misliš, da so tako poceni v primerjavi z drugimi? Mož ima težave s hrbtenico (je bil operiran) in revež ni mogel spati na njihovih izjemno neudobnih posteljah! Še jaz, ki drugače nimam nobenih problemov s hrbtom, sem se zbujala vsa polomljena!
Oprema sob kot v letu 1980, so vmes sploh kaj menjali postelje in omare???!!! Hrana nič posebnega. Enonično. S kakšnimi prekmurskimi termami se njihova hrana sploh ne more primerjati.
Ja, poceni je. In to z razlogom. Nas tam ne bodo več videli, smo jim ob odhodu to zapisali v Knjigo pritožb!
Prejšni teden smo bili v apartmajskem naselju v Topolšici. Hiške luštne, razen postelje, škripalo kakor se je kdo obrnil, si se zbudil. Odprt samo notranji bazen z zunanjim izhodom v enega manjšega.Ostali zunanji bazeni zapuščeni, zaraščeni, okoli ležijo polomljena miza in stoli zgleda da še od lanske sezone. Menda so imeli med korono zaprto niso imeli gostov, pa da niso mogli malo okolice pospravit, no. Zunanji bazeni zaprt zaradi priporočil NIJZ, pa gledam druge terme, vsi zunanji obratujejo. Pa bi prej rekla da se prej okužiš v notanjosti, ko se ista masa ljudi gnete v notranjem bazenu, kot pa da bi še zunaj odprli. Vsaj ceno bi lahko spustili zato, pa niso. Vem, da me ne vidijo več.
V otrostvu sem bila tam vsako leto – prvic nekje leta 1987, nazadnje 1996 ali 97. Kaj veliko se ocitno ni spremenilo, edino apartmajske hiske in zunanji bazeni. Meni je bilo super. Prijazno osebje, dobra hrana. Takrat smo vedno imeli samopostrezni zajtrk, za kosilo in vecerjo pa smo imeli na izbiro tri menuje.
Lepi spomini.
Forum je zaprt za komentiranje.