Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TERME TOPOLŠICA ali TUHELJ??

TERME TOPOLŠICA ali TUHELJ??

Za kratek oddih razmišljava o omenjenih lokacijah..Imate kakšne izkušnje, mnenje?? Najin poudarek predvsem na hrani in wellnessu!?

Lp

Jaz lahko pohvalim wellness Zala v termah Topolšica, midva sva ljubitelja savn in tukaj sva res uživala, še posebej zato, ker sva bila tam med tednom, ko je bil wellness skoraj prazen.

V Tuhlju se nisem bla, sva bla pa v Topolsici. Nama je blo super, hrana je bla samopostrezna, bazen vredu, cisto vse. Ljudje prijazni, slascice odlicene, pa se ugodno.

Tudi jaz navdušena nad Topolšico

Topolšica je cenejša in voda bolj topla in čista.

Poznam samo Topolšico. Zame je super. Mir, tišina, prijaznost, dovolj dobra hrana, ugodne cene. Savne v novem delu super, fitnes super, bazeni super.

Tudi meni se zdi Topolšica boljša izbira. Njihov wellness je res na nivoju. Eden najboljših v SLO.

Pokrajina sama in nastanitev v Topolščici je ena A. Tudi cene vsaj par let nazaj so bile zelo ugodne.

Žal pa, če piha iz Šoštanja v to smer….. vohaš tisto njihovo termoelektrarno, al karkoli že je tam.
Tisto leto, ko smo bili mi, so nam govorili da so neko novo čistilno napravo na dimnik zmontiral… pa jim ne verjamem ravno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close